Tak takhle LUMIX DMC-FX3 foti v interieru.Fotak jako takovy je kompletne zresetovany,vse na tovarni hodnoty a vsechny hjodnoty v menu nastaveny na AUTO.Stejne tak "otocnym koleckem" nahore nastaveno/otoceno do polohy "BEZNE SNIMKY" Rozliseni je na max. tedy 6MPx.Opticky zoom jsem nepouzil.
Vyjimkou je pouze fotografie textu
P1000004 Makro kde je kolecko nastaveno na MAKRO ("kyticky"

)
Nevim jak vam,ale me teda takovato kvalita jakozto "Pokrocilemu" bohate staci...kdybych byl profik a fotografovanim se zivil,poridim si "Jednookou Zrcadlovku" s poradnym objektivem,nejspis nejaky CANON a mayslim ze je Panasonic vyrabi take,s cenou okolo 30k.
Zajimave je ve srovnani s ostatnimi,ze jsemnikde nezaznamenal onen "sum" ktery je v recenzich "Lumixu" tolik omilany....
Zde jsou nahledy zmensene na 640x480 z
ImageShack
Makro
Zde fotografie v plnem rozliseni a kvalite,uploadovane na
e-disk.cz...na ImageShack prijimaji pouze do 1.5MB
Archiv ma 10.9Mb a fotografie jsem zadnym zpusobem neupravoval...jsou tak jak jsem je "vytahl" z SD Karty.
Archiv ma 10.96MB Link vypada zkraceny jinak...
http://data2.edisk.cz/stahni/29520/DMC- ... .96MB.html
Mimochodem Panasonic DMC-FX3 LUMIX BLACK jsem poridil u
http://www.fotolab.cz za 4990kc a k nemu dostal DAREK od Panasonic Czech,pametovou kartu SD kapacity 512MB za 99Kc coz neni zly.Vyrobce do krabice nic nepribalil(kartu)Obsah baleni je Fotak,Snurka na zapesti,CINCH k TV,USB-miniUSB kabel,Stos prirucek a CD,trochu chybi pouzdro

Fotak ma neco malo pres 12MB Interni pameti (Hadejte jaky znacky ta karta je

)
Jo a fotak na spodnim stitku nese hrde napis Made in Japan.Inu "LUMIKY" si panasonic vyrabi a sestavuje "doma" coz je jedine dobre
EDIT 23:10
Tak co fotky...libej? s prihlednutim na kategorii do ktere DMC-FX3 spada.
Ted jsem zkousel nahrat i nejake to video.Nahraval jsem v interieru konkretne svuj "PC koutek" (je na fotce P1000001) pri umelem osvetleni,rozsvicene lampicce.Jelikoz se jedna o format MOV/QuickTime,cekal jsem nejake
zasumene slideshow na ktere se nebude dat temer divat.Byl jsem vsak mile prekvapeny,video je pri nejvyssi kvalite 640x480 30fps absolutne plynule,komprese(kosticky) nejsou vubec videt a sum na to ze je to pri um. osvetleni skoro zadny,fakt VYBORNE!!!!!
Aby take ne kdyz 1minuta ma 78MB...komprese je asi nastavena na hodne nizkou uroven.Nekam vbych to UPLOADoval ale 80MB to je moc i na me.Jinak pri vlozene 512MB karte mi fotak hlasi moznost nahrat 5:30 minut videa.
Trochu skoda je ze pri rezimu "FILM" nelze pouzit DIGI/OPT Zoom....alespon jsem na to tedy neprisel,treba mam neco spatne nastavene,nevim.
Jeste ze mam v PDA Navigaci 2GB kartu...asi si ji do LUMIXe "pujcim"protoze mapy co na ni v PDA mam se bohate vejdou na 512MB co ted pouzivam
Nokia E50+microSD 128MB/Nokia 5140i to Work.
YAKUMO Delta 300-GPS,Panasonic LUMIX DMC-FX3 + 2GB SD Card,Internet CDMA 512k