PowerShot A70-VADNY CCD

Diskuze o přístrojích s max. sedminásobným optickým zoomem

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Martas06 18. 9. 2006 18:16

Prosim poradte.Brat ma tento fotaparat CANON A70 a po trech letech zrejme odesel CCD snimac.Pry je to zpusobene vyrobni vadou onoho CCD-cipu(vyrobce SONY)

Blizsi info je zde: http://www.fotografovani.cz/art/nov_df_ ... rneni.html

Telefonoval jsem do AWH-Servis coz je u nas jediny autorizovany servis digitalu CANON ale nic konkretniho jsem z nich nedostal.
Podle vyse uvedeneho clanku,by mela byt oprava bezplatna i po vyprseni zaruky.

Mate nekdo podobne zkusenosti a kdyby se bezplatne oprave servis branil(coz je temer jisty),kolik by oprava stala ???

Kdyz to tam odnesu treba zitra,hned "vyplaznu" min. 500kc za diagnostiku zavady.
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod USER47 18. 9. 2006 18:20

Ehm, já nevím, v čem je problém. Podle toho článku se to zdá naprosto vpohodě, až se servis začne cukat, pak to teprve řeš...
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Martas06 18. 9. 2006 18:25

N,j...asi to tam odnesu a na miste budu resit.Dik.
Jsem jen zvedav na to,jak se budou vytacet a budou chtit opravu zaplatit......v tom clanku sice pisou opak,jenze je to zajimat nemusi.
Hlavne je tam "Měl by bezplatně opravit..." ne ze musi.
Pred trema rokama ten fotak brachu stal skoro 13k....by me zajimalo na kolik onen CCD muze vyjit :| na jejich webu: http://www.awh.cz/web/AWHSP.nsf neni po ceniku oprav ani pamatky :(
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Terminator3 5. 2. 2007 08:43

Zajímalo by mě, jak jste v servise dopadl. Opravili to zdarma? Právě se tam taky chystám se stejnou vadou, ale už je foťák po záruce. Tak mě to jen zajímá, jestli budou dělat problém :lol:
Díky.
Škoda Fabia II Combi 4x2 R3 12V
Terminator3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TA 5. 2. 2007 23:50

oprava / výmen CCD je taká drahá, že sa ju neoplatí ani prevádzať :wink:
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MartasN 6. 2. 2007 00:30

Terminator3 píše:Zajímalo by mě, jak jste v servise dopadl. Opravili to zdarma? Právě se tam taky chystám se stejnou vadou, ale už je foťák po záruce. Tak mě to jen zajímá, jestli budou dělat problém :lol:
Díky.o/quote]

Posilal jsem vam e-mail :wink:
Barcha to tam zatim jeste neodnesl,protoze se to projevuje pri vyssich teplotach....typicky v lete.Opravu by mel aut. servis vzit bezplatne i po zaruce.(oficialni prohlaseni/t.zprva CANON) odkaz si uz nepamatuji zkuste G :P
Nokia E50+microSD 128MB/Nokia 5140i to Work.
YAKUMO Delta 300-GPS,Panasonic LUMIX DMC-FX3 + 2GB SD Card,Internet CDMA 512k
MartasN
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Terminator3 16. 2. 2007 12:48

Taxem s tím teď byl v AWHáčku a fakt, hned věděli, o co jde. I když je to víc jak rok po záruce, předpokládaná cena opravy 0,- Kč a za týden si mám přijít :lol:
Terminator3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MartasN 16. 2. 2007 20:04

Terminator3 píše:Taxem s tím teď byl v AWHáčku a fakt, hned věděli, o co jde. I když je to víc jak rok po záruce, předpokládaná cena opravy 0,- Kč a za týden si mám přijít :lol://quote]

Tak diky :wink: Hned reknu brachovi at to tam odnese.
Nokia E50+microSD 128MB/Nokia 5140i to Work.
YAKUMO Delta 300-GPS,Panasonic LUMIX DMC-FX3 + 2GB SD Card,Internet CDMA 512k
MartasN
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Terminator3 19. 2. 2007 23:48

Tý brďo, už je to opravený, tak to je rychlost - v pátek sem to tam přinesl a dneska už na webu:

Zakázka je dokončena a připravena k Vašemu převzetí na naší adrese.

Kontrola pristroje dle zadani.Demontaz pristroje, demontaz a vymena snimace CCD, zpetna montaz, nastaveni, kontrola.
Terminator3
Kolemjdoucí