Takže zase hromada sr.aček a nic, šášo? Na virtualitu seš tu expert ty. Argumentovat nedokážeš a v reálu ses zes.ral, takže si se sklopenejma ušima z letiště zdrhnul (což je tu dohledatelný). A že bych se kvůli tobě táhnul já do Brna? Proč? Jestli mi něco chceš, stav se. Třeba zejtra jsem zase na LKPR. Ale chválím - okruh je dost bezpečnej i pro lamy, jako seš ty...jen podobní dost překážej, protože maj stopu hadru v kýblu...
Jinak o jaký to tvojí otázce meleš? Ještě jsme se nedostali ani přes nadpis, protože ho nechápeš. Takže míč (a i ručník) je na tvojí straně.
Citace:"Placas se porad na miste (opakujes mnou davno fakticky vyvracena tvrzeni)" Konec citace. To fakt napíše jedinec, co nedokázal zatím zodpovědět na jedinou ze stále se opakujících následujících otázek? Nemluvě hned o prvním příspěvku tohohle topicu? Nemusím snad opakovat kód stejnej jako u tvýho druha v boji
Co víš o rozdílu vzduchu a kyslíku? (Jaký je onen rozdíl)
Co tušíš o kostře či kostrách letadla? (Co je (jsou), jakou má(jí) funkci)
Jakej je rozdíl mezi radonem a uranem?
Jaké máš znalosti o jaderném štěpení a z čeho o něm čerpáš?
Jaké jsou rozdíly mezi nosníkem a sloupem?
Lže pan docent ve svém rozhovoru?
Kdo a jak rozporuje zprávu NISTu a neděje se to čistě omylem u každé práce (říká se tomu oponentura, šášo)?
Jak to že dokáží americká oficiální místa utajit desítky let vývoje, ale nikoli si vymyslet "uvěřitelnou" pohádku o pár barácích?
Co je to Occamova břitva?
A co na to Jan Tleskač?
Takže až sis splníš alespoň tenhle domácí úkol na úrovni základní školy, tak se budem alespoň trochu vážně bavit dál
edit: Nevšiml jsem si, že by tu byl nějakej zastánce oficiální verze, rozhodně nikoli tak militantní, jako ty její odpůrce. Na rozdíl od tebe jsme ovšem schopni sebereflexe ve smyslu znalostí, takže tu narozdíl od tebe (a Řidiče) nikdo netvrdí "jak to muselo bejt". Nicméně chápu, že tvůj mozeček není schopnej jinejch barev než černá/bílá. Takže třeba k těm sloupům - nevím, netrápí mne to. Protože vím, že to že něco neznám, tak to neznamená, že to neexistuje. Možná sis toho ještě nevšimnul, ale nikdo ti tu netvrdí "jak to bylo", ale že meleš blbosti, a to zjevný a taky ti to poměrně jednoduše vysvětluje. Pohříchu ani na to tvoje hlava nestačí. Nicméně to jaksi není můj problém a ani ostatních...