Jednu věc opravdu nechápu Proč se to tu jmenuje DIGIarena. Mám za to, že v aréně si člověk může změřit síly, ale tady je to jen komedie. Četla jsem tu už dost připomínek adminům, na chování některých uživatelů fora, ale zdá se, že mají své vysvětlení, na kterém si tvrdošíjně stojí.
Své komplexy si tu léčí zamindrákovaní ubožáci typu sachs, FANTOMAS apd. a oni stále tvrdí, že s tím nejde nic udělat, nemáme si jejich komentářů všímat, a v horším případě tazatele napadnou, že co by chtěl, právo vyjádřit nemůžou nikomu upřít, a jestli se mu něco nelíbí, ať sem nechodí
Vím že se tu tohle už probíralo několikrát, ale přišlo by mi fér, pokud by mohli hodnot jen ti uživatelé, kteří sami donesou "svoji kůži na trh" Rozhodně nejsem sběratelka bodů,( i když pokud vím, že se moje práce někomu líbí, tak mě to samo potěší). Jde tu jen vážení admini o toto: Nikdo nemá rád štěknutí psa ze tmy, což tu sami podporujete, a už jsem to u jedné cizí fotky psala sachsovi. Přeji si, aby mě hodnotil jen ten člověk, který sám něco předvede. Můžu si pak říct: ano tenhle je fakt hodně dobrý, od něj to sedí, takhle bych chtěla umět fotit. A nebo: ne ne, tomuhle se moje fotky nelíbí a chápu to, fotí jinak, pěkné je pro něj něco jiného. A nebo: tak tyhle fotky se mi opravdu nelíbí, takže jeho případným výtkám se jen zasměju. (samotné by mi bylo trapné, kritizovat druhé aniž by se mohli konfrontovat s mojí prací)
Tohle si myslím požaduje většina naštvaných lidí z DIGIareny. Ano internet je ideální pro anonimitu, ale pokud by v této "aréně" platilo, vystav a pak se vyjadřuj, mělo by to nějaký smysl. Takhle si sami snižujete úroveň, protože si každý "hňup" může něco zběžně nastudovat a pak tu machrovat. Aréna = zápas, takže bych byla pro rovný boj, a ne pro to co se tu předvádí. Jedna věc totiž je, teoreticky vědět, jak by se mělo fotit, a druhá věc je to taky dokázat. Takže se ptám proč tu nejde závést: ukaž co umíš, a pak se vyjadřuj.