Spíš tak 10, 10, 9, 9, 8, 6. No a co z toho vychází?
Průměr - 8,7
Medián - 9
Průměr s počátkem "1" (viz výše) - 7,6 tady ta šestka tomu vlastně ani moc neublíží, protože jinak by fotka měla 7,8
Mě to přijde jako jednoduché.
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
russianblue píše:už jsem to psal v jiném postu, můj názor na bodování je takový, že čísla nemají skoro žádnou informační hodnotu, proto bych celé bodování zrušil a db]nechal jen slovní hodnocení
Paja1971 píše:Nechce se mi číst celou diskuzi, ale co by mě potěšilo, tak je, aby vedle známek bylo uvedeno i, co známka znamená tzn. 5 = průměrná fotka, 10= celkově výjimečná fotka, 9= velmi dobrá fotka bez nedostatků atd.. Potom bych zákaz hodnocení pro lidi bez fotek, minimum bych dal 5 fotek. Dále by nejaktivnější komentátoři (ne Ti co dávají známky, ale co píšou komentáře) mohli být nějak řekněme odměněni za svou aktivitu, případně ať se pomocí hlasování udělá žebříček. Pro mě jsou komentáře a potažmo komentátoři nejdůležitější, ikdyž dobrá známka je taky příjemná. Málo se u fotek diskutuje, to mi chybí. Ahojtej/quote]
Marek L. píše:Chceme mít jednoduché hodnocení, jednoduchá pravidla - a medián je tady už vrchol složitosti.i/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků