Sice to trochu (dost dlho) trvalo, ale nakoniec to dobre dopadlo a vsetci zili stastne az do smrti.
Nevypada ta galeria uz len vizualne lepsie? Pritom sa zmenilo tak malo. A hned mam aj pocit, ze sa zlepsila kvalita fotiek!
Pokud v profilu uživatele kliknu na některou z jeho nejlépe hodnocených fotografií, přehodí mě to na "Titulní strana » Uživatelské zobrazení". To předpokládám není správně
Ještě mě tak napadlo, že by bylo zajímavé v profilu uživatele zobrazit fotky, které nejlépe ohodnotil. Mě by se to líbilo, ovšem nechávám to jako námět do diskuse. A popravdě ani nevím jestli je to technicky v silách administrátorů.
Díky za vyjádření.
Fotky, které nejlépe ohodnotil. Určitě by to šlo, ale vzhledem k tomu, že známek pro hodnocení není mnoho, v podstatě by šlo o zobrazení desítek. Všechny takové fotky u každého uživatele ale do profilu nedostaneme, to by někde velmi prodloužilo stránku. A nevím, jestli má smysl ukazovat tam třeba šest fotek, kterým uživatel udělil desítku.
Jinak jsme do profilu přidali nový blok s nejlépe hodnocenými snímky daného uživatele.
Pekný deň,
čo sa bude robiť s chalanmi z webhostingu, každý má rádovo stovku prístupov.
Hodnotenie foto aj omáčky stoja za nič.
phpBB odošle automaticky vždy prístupový kod.
Spravil som si srandu mio ma u mna 10 za fotku, ktorá ma dobrý okraj. Dostal sa na 2 miesto. Gratulujem.
Admin musíš sa starať, hladať, riešiť.
PS :/mám viac ako 50/ rokov
Myslel jsem to samozřejmě tak, že by to bylo jen další takový odstavec osmi fotek jako jsou v profilu. A je jasné, že těch fotek bude u většiny více jak osm, tak mohli by se vybírat náhodně z "desítkových". Také to tak trochu může vypovídat o uživateli jaké fotky se mu líbí a proč třeba toho, nebo onoho mohl hodnotit méňě...
nový systém se mi líbí, i když je asi ještě hodně věcí, které by se daly vylepšit.
osobně mi chybělo průměrné hodnocení v profilu, ale vidím, že je to již zpátky. toto mi totiž přijde zajímavé.
můj návrh by byl přidat více kategorií, asi nejvíce tu myslím chybí kategorie Momentka.
dále by možná nebylo od věci snížit nějakým způsobem celkovou anonymitu, třeba že by měl každý autor v profilu svoji fotku (ale nemusel by) nebo víc zajímavých informací o autorovi. osobně by mě zajímalo vědět více o autorovi, který hodnotí mé fotky.
V profilu toho moc nevymyslíme. Ten je totiž svázaný s centrální databází, která tohle zatím neumí.
Vypínání komentářů: řešili jsme, jestli to neudělat nějak elegantně. Tu možnost ale asi zrušíme, necháme ji jen u nahrávání fotek.
Jinak jsme v profilu vylepšili zobrazování fotek vybraného autora. Dají se zobrazit kompletní žebříčky posledních, nejlepších a nejnavštěvovanějších fotek.
Ke všemu jsem se vyjádřil. Snad jen k čemu slouží vypnutí komentářů e-mailem - k tomu, aby vám nové komentáře nechodily e-mailem. U vlastních fotek se to nastaví při uploadu nebo na kartě, u cizích jen na kartě fotky.