Nová galerie: hlavní změny

Pravidla, FAQ, náměty a připomínky

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod *mio* 5. 3. 2007 16:06

Jasně, jen sepisuju na co jsem narazil a za co bych se přimlouval.
*mio*
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Miloš 66 5. 3. 2007 17:26

Po přihlášení se mi zobrazuje stále stará galerie,nejsou tam nejnovější fotky a tímto se nedají hodnotit!
Nechodí to ani v IE a ani v Opeře

Dále bych se přimlouval aby i komentáře se zobrazily až po hodnocení fotky nebo až po zaškrtnutí nebudu hodnotit.
Miloš 66
Návštěvník

Odeslat příspěvekod _mija_ 5. 3. 2007 17:37

Mám stejný problém jako Miloš 66.Nejde to ani v Mozille.
_mija_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod _mija_ 5. 3. 2007 17:51

Už to funguje.
_mija_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jílek Petr 5. 3. 2007 18:12

Pety - moderátor, nevím co je ti na tom k snmíchu, ale já se kritiky ani jedniček nebojím, jen mě ser..., když někdo rozdává nízké hodnocení, komentáře o ničem, ale přitom sám nic nepředstaví ze své tvorby, byť budou fotky ukradené. Vypovídá to potom jenom a jenom o úrovni této galerie, jak si váží fotografů, kteří zde vystavujou své fotky a chtějí poradit od zkušenějších.
Tady na galerii je tkzv. pseudofotografů hned několik, snad ani není nutné jmenovat, jen dávám podnět k zamyšlení.
Jinak změny vítám.
Co se týká zákazu hodnocení, rovněž se přikláním k možnosti využití této volby při vkládáí fotky a dále mi vadí, (jak už tady bylo výše popsáno), že při příchodu do své galerie nevidím ani komentáře a ani hodnocení svých fotek. Petr
Naposledy upravil Jílek Petr dne 5. 3. 2007 18:25, celkově upraveno 1
Jílek Petr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 5. 3. 2007 18:24

Ale tímhle odradíte lidi, kteří nechtějí prezentovat fotografie a přitom by rádi slušně a korektně hodnotili. Je jich podle mého názoru víc než několika pitomců, co se musí předvádět. A kterým navíc toto omezení nijak nebude překážet. Vyfotí mobilem radiátor a je to.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Jílek Petr 5. 3. 2007 18:36

Chápu váš postoj, ale toto je galerie pro fotografy - aktivní fotografy, není to doufám galerie určená k diskusi o fotografii jako takové.
Něco je jiného, pokud někdo cítí potřebu okomentovat nějakou fotku, tomu se nebráním a myslím , že je až sem vše v pořádku, ale proč by měl někdo, kdo sám nic neukáže řekněme po vložební x fotografií prznit svým neopodstatněným hodnocení fotku, která má jistou úroveň.
Myslím si , že pro takové občasné návštěvníky by byla jistá omezení odrazující a pro drtivou většinu zde slušných lidí vhodná ochrana.
Podobná omezení jsou i na jiných galeriích. Jinak díky za vaši rychlou reakci. S pozdravem Petr
Jílek Petr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jílek Petr 5. 3. 2007 18:38

jinak by se mohlo třeba zavést i blokování takového pitomce, který touží se předvádět
Jílek Petr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Miloš 66 5. 3. 2007 18:41

Docela mi schází tlačítko nebudu hodnotit, abych se dozvěděl hodnocení ostatních, když je to kategorie co nechci hodnotit,neznamená to však,že mě to nezajímá vůbec. Když bych projevil tuto vůli tak bych již nemohl hodnotit tuto fotku.
Miloš 66
Návštěvník

Odeslat příspěvekod USER47 5. 3. 2007 18:58

[quote="Jílek Petr";jinak by se mohlo třeba zavést i blokování takového pitomce, který touží se předvádět
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jílek Petr 5. 3. 2007 19:05

USER47: ano do jisté míry máš pravdu, byl to ode mě, jen takový psí štěk, který do nebe nedoletí a nebylo to myšleno zcela vážně.
Jílek Petr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pety 5. 3. 2007 19:10

Já se jen snažil ukázat, že když někdo bude chtít škodit, vždycky to dokáže. Fotek se válí všude miliony - kdokoliv nacpe do galerie cokoliv, když bude chtít. Takže za podmínky, že se může hodnotit jen po vložení xx fotek, nejen, že budou škodiči přidávat hloupá hodnocení a nesmyslné známky, ale i kradené nebo pitomé fotky. Nevidím to jako přínos.

Vystavujete své fotky na veřejnosti? Musíte počítat s nejrůznějšími reakcemi a dokázat se nad ně povznést. Hodláte možnost vyslovit názor na své fotky omezit jen na určitý okruh lidí? No tak je ukazujte jen doma a kamarádům a nezveřejňujte je. Chcete fotky zveřejnit a vadí vám komentáře? Kdo vám brání vystavit je na nějakém hostingu ve vlastní galerii?
Pety
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 5. 3. 2007 19:22

Hodnocení až po vložení fotky: tohle s největší pravděpodobností nezavedeme. Nechceme z galerie udělat soukromý klub, kam se nikdo jiný nedostane. Snímek vložený do galerie navíc není zárukou dobrého hodnocení.

Tlačítko nechci hodnotit: bude.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Jílek Petr 5. 3. 2007 19:22

Pety - moderátor: Taky názor , prostě dělejte si co chcete a když vám to vadí , tak se prostě nad to povzneste, fajn příspěvek
Jílek Petr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Paul Love 5. 3. 2007 21:33

Pani admini, este stale sa nik nevyjadril, ako to bude s tymi vlastnymi priemermi fotografii a poctami shlednuti. Fakt to tu chyba. Chystate sa s tym nieco robit?
Paul Love
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka