Mel bych zajem prohlizet hodnoceni fotek jednotlivych uzivatelu.
Jde mi zejmena o uzivatele typu AIKA zalozen 09. 02. 2007 tedy necely mesic, dle profilu ma vlozenych fotografii 0 komentaru vsak jiz 521.
Komentare se v profilu nezobrazuji z cehoz usuzuji ze uzivatel jen hodnoti cisly bez komentare. To mi celkem vadi, pac se nemohu podivat na jim hodnocene fotografie.
Dostal jsem od tohoto uzivatele slabe hodnoceni (3) nechci plakat, ma nazor. :evil:
chci si ujasnit jedno: pokud ostatnich 520 fotografii hodnoceno timto uzivatelem take nizkymi hodnotami, pak je mi jasne o koho jde
a podle toho mi bude jeho hodnoceni volne. Chci mit prehled nad objektivitou uzivatelu k ostatnim fotografiim.
Pokud ostatni hodnocene fotografie jsou jiz v "normalu" chapu uzivatele jako skutecneho hodnotitele
a podle toho i jeho vyjadreni nad moji fotografii.
Chtel bych tedy, aby sli zobrazit v profilu uzivatele hodnocene fotografie s hodnotou hodnoceni a to i v pripade ze k nim nenapsal zadny komentar.
Pokud nekdo bude chtit zjistit hodnoceni fotografie pred jejim komentovanim, jak je nyni omezeno, muze to stejne obejit registraci dalsiho uzivatele. Proto by se zobrazenim hodnoceni, vcetne hodnot v profilu nemusel byt problem. Nebo ANO?
Kdo chce hodnotit zhodnoti, kdo chce znat hodnoceni druhych, bude ho znat. Zalezi jen na tom jak snadno se k nemu dostane.