Jedna fotka za tři dny: souhlasíte?

Pravidla, FAQ, náměty a připomínky

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Jaká pravidla jsou podle vás v galerii ideální?
Jedna fotka denně 13 %  26%  [ 13 ]
Jedna fotka za dva dny 9 %  18%  [ 9 ]
Jedna fotka za tři dny 17 %  34%  [ 17 ]
Jedna fotka za týden 1 %  2%  [ 1 ]
Více fotek denně 3 %  6%  [ 3 ]
Omezení uploadu jen povoleným místem na disku 6 %  12%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 49

Odeslat příspěvekod MirekE 11. 11. 2005 21:22

To Marek L.: Nebyl bych tak skeptický k tomu, že by to nepřineslo více hodnocení a komentářů na fotku. Už teď jsou patrné nárůsty komentářů a hodnocení per fotografie. Uvidíme jak to bude pokračovat.
MirekE
Návštěvník

Odeslat příspěvekod riman 12. 11. 2005 10:52

Jsem moc rád, že padl omezení vkládání fotek přesně na hodiny.
Nevím, jak to půjde s těmi třemi dny, ale snad to zafunguje a méně (kvalitnějších fotek) bude znamenat více (hodnocení a komentářů a rad a vůbec).
riman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jan Váňa 12. 11. 2005 15:38

Souhlasím s jednou fotkou za 3 dny, je to rozumný limit. Už kvůli tomu že mnoho fotek projde úvodní stranou tak rychle, že si je málokdo stihne prohlédnout a třeba okomentovat.
Jan Váňa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Golas 14. 11. 2005 09:14

Marek L. píše:Golas: už se nepočítá přesně 72 hodin, ale skutečně dny. Tj. když fotku vložíte dnes, další můžete vložit kdykoli v pondělí.y/quote]

Nějak vám to nefunguje, v pátek jsem přidával fotku, a dne jsem chtěl dát další a opět - limit překročen 1 fotka za 3 dny....... to se mi moc nelíbí.
Golas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod riman 14. 11. 2005 10:22

Bylo by docela šikovné, kdyby systém oznamoval, kdy je možné vložit další fotku - nejlépe hned ve vlastní galerii u boxů s nápisy "Nahrát fotografie" a nebo alespoň u textu "Limit překročen- 1 fotografie za 3 dny". Ať má člověk jasno.
riman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod riman 16. 11. 2005 00:14

Hm, tak jsem dával poslední fotku v neděli 13.11., dnes je již patnáct minut po půlnoci středa 16.11. a vložit novou fotky nelze. Golasi, máš bohužel pravdu... :-(

16.11. 7:08 stále totéž...
Naposledy upravil riman dne 16. 11. 2005 07:10, celkově upraveno 1
riman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Michael B. 16. 11. 2005 00:25

Podíváme se na to... A budeme to řešit. Díky za upozornění.
Michael B.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Golas 16. 11. 2005 15:00

Ano, v galerii je momentálně nastaveno - 3 celé dny mezi vložením fotografe. V praxi to znamená, že když dáš fotku v pondělí, další je možno až v pátek. To znamená 1 fotka za 4 dny a ne za tři, jak je uvedeno od autorů galerie. Ale věřím, že je to jen programátorské nedorozumění a brzy bude napraveno. :)
Golas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DARMAK 16. 11. 2005 15:39

hmm tak utikej ... Tady to neni fotoalbum, nebo wallpaper mania, ale snazi se tu lide zabrany do foceni zverejnovat sve nejhezci fotky s moznosti hodnoceni pane ..
DARMAK

Odeslat příspěvekod delph 16. 11. 2005 16:21

já bych byl pro dávání fotek jednou za 2 dny... jeden je málo a hemží se to tu více nepovedenými fotkami a 3 jsou zase moc. člověk si vyjde na vycházku do lesa z celého výběru 200 fotek jich přeci jen 10 najde co jsou opravdu kvalitní a dává to sem měsíc... a to do toho nafotí ještě jiné...
vrrrm vrrrrrm ty angličáky maj fakt dobrý ovládání :-D....no jo na vlastní nemám :-D
delph
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Golas 18. 11. 2005 08:52

to delph: tak z těch deseti kvalitních vyber opravdu tu nejlepší....a tu sem dej.
Jinak galerie už funguje tak jak má, jedna fotka za 3 dny....děkujeme :)
Golas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Michael B. 18. 11. 2005 12:08

Golas píše:to delph: tak z těch deseti kvalitních vyber opravdu tu nejlepší....a tu sem dej.
Jinak galerie už funguje tak jak má, jedna fotka za 3 dny....děkujeme :)s/quote]

A my děkujeme za upozornění :)
Michael B.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod teleskop 19. 11. 2005 17:17

Tři dny jsou lepší než jeden, je více čas na komentáře. Samotného mě to nutí více komentovat, když nemůžu přidávat.
teleskop
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod monkeymahr 19. 11. 2005 19:28

podle mě je jednou za 3 dny ideální. když jsem sem přibyl, říkal jsem si jak je to omezující, jednou za 24 hod, ale pak se mi to zalíbilo. a teď při prodloužení na 3 dny radostí skoro skáču! více času komentovat, více časi být komentován. jen občas trpím otázkou, zda o ten můj amatérský komentář někdo vůbec stojí... :oops:
monkeymahr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod skay 29. 12. 2005 23:34

Nevim asi tomu taky nerozumím ale ja si myslel ze všichni máme limit 20MB? A každý máme svůj vkus který je ale stejný dneska i zítra nepletuli-se? Tak proč někdo může ukazovat 100 fotek a další by museli celý rok počítat dny po třech aby se na takové číslo kdy dostal? Chtěl jsem sem dát pár fotek co jsem za roky nafotil, ale jesli mužu dát 1 za 3 dny tak semnou moc nepočítejte nemám moc času to sledovat a počítat, chodím do práce a občas fotím času moc nezbývá...... A jestli jde jen o plynulost toku a možnost hodnotit, proč se neda nahrát třeba celých 20MB a nezpřístupnuje se to po jedné 1x za tři dny? Pro nové členy to není moc friendly... ale jesli je to uzavřená komunita a chcete si honit trika tak to pardón. Tak možná zase za 3 dny...
skay
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka