Použití rychlé volby

Pravidla, FAQ, náměty a připomínky

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Co s rychlým hodnocením?
Zrušit 4 %  50%  [ 4 ]
Přesunout tak, aby nebylo možné jej zaměnit s komentovaným hodnocením 0 %  0%  [ 0 ]
Ponechat vše jak je 4 %  50%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 8

Odeslat příspěvekod MirekE 28. 9. 2005 19:00

Rozčiluje vás rychlá volba? Nestačilo by odeslat hodnocení s prázdným komentářem? Hlasujte
MirekE
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fidelio 28. 9. 2005 22:08

Jsem pro zrušení.
Možná by to někoho přimělo přihodit i koment. A pak, bylo by vidět jak kdo hlasoval. Tím pádem by šlo např. si vyžádat zdůvodnění nízké známky(třeba tichou poštou)
fidelio
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MirekE 28. 9. 2005 23:18

Ten koment nemusí být vynucený a uvítal bych info o počtu hlasů v náhledu fotky :-)
MirekE
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ilicz 29. 9. 2005 07:50

ne každý má co říct... mě třeba rychlá volba vyhovuje.... většinu snímků jen ohodnotím, mám-li chuť něco dodat, dodám...

To zobrazení známek už se tu rozebíralo... lidi se sobě začnou mstít navzájem...
[i]Registered Linux user no. #387946[/i]
ilicz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod riman 30. 9. 2005 15:27

Rychlé hodnocení také zhusta využívám, komentář (ať už pozitivní nebo negativní) mám chuť napsat jen ke zlomku fotek. Ovšem také se mi mnohdy stane, že mi ruka ujede a rázem je tam jiný počet bodů. (Občas píšu komentář a pak kliknu na rychlé hodnocení... jejda.)

Přemýšlel jsem, jestli by nestálo za to umožnit své hodnocení opravit, ale vzhledem k tomu, že jsem také už setkal s určitou formou pomsty, obávám se, že tohle by byl také další prostředek, jak někomu uškodit.

Nápad sloučit rychlé hodnocení s komentovaným ovšem není tak špatný. Prázdná hodnocení by se nezobrazovala (=rychlé hodnocení), lidi by to víc vedlo k napsání komentáře a zabránilo by se mnoha chybným kliknutím...
riman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MirekE 4. 10. 2005 20:57

Já už jsem tu zažil i mstu... jen proto, že já nejsem ve svém hodnocení anonymní, vždycky když hodnotím, tak i komentuji.. a ejhle.. už jsem zaznamenal pár anonymních mstitelů... ... na to se můžu vykašlat.. vhledem k tomu, že je tu hodnocení jak šafránu, tak každá takováhle msta je o to víc vidět...
MirekE
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Návštěvník 19. 10. 2005 21:31

Já se přidám - napsal jsem už celkem dost komentů, ale jak blbec vždy ´tuknu do rychlého hodnocení a koment mizí v nenávratnu...a znovu se do tohopustím jen vyjímečně...
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 22. 10. 2005 23:04

Zkusil jsem, jak by vypadala stránka, kdyby se zrušilo rychlé hodnocení. Obávám se, že by potom už nikdo nehlasoval, komentářové okno je hodně dole.

Takže trochu přeskládáme stránku: na místo, kde je teď rychlé hodnocení, přesuneme sekce s radiobuttonky a formulářem pro komentář.

Ale neslibuji termín, je to ve frontě spolu s dalšími úpravami.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod tomas.hyka 23. 10. 2005 12:43

Ahoj,
já jsem na této galerii docela nový a jsem dost překvapený, jak se tady hodnotí. Ve svém věku nemám problém slyšet kritiku, jsem ochoten o fotkách diskutovat a baví mě to. Ale tady je běžné že Vám někdo odklikne velmi nízké hodnocení (2 ,3 apod. a vůbec se nanamáhá vysvětlit proč to udělal). Chápu že když hodnotím vysoko a ten snímek se mi líbí, tak ho nepotřebuji komentovat, ale v opačném případě ano. Nechci nic s ničím srovnávat, ale např. na Digineffu na galerii se toto docela dodržuje. Když někdo dá slbou fotku a vidím, z jeho galerie, že je to začínající fotograf, tak mu napíšu interní zprávu, kde mu vytknu co se mi na jeho snímku nelíbí a na co by si měl dát pozor, učiním tak slušnou a povzbudivou formou a přečte si to jenom on a záleží na něm co s tím udělal. Samořejmě je tam několi jedinců trochu jinýchm, ale kde není.
Mám li hlasovat pro způsob hodnocení, tak v případě 9 a 10 není co komentovat. Pokud to bude níže, tak s komentářem. Msty také znám. Takoví lidé si léčí kompexy a je to k smíchu.
Hezký den
všem
Tomáš
tomas.hyka.SM
tomas.hyka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod riman 23. 10. 2005 19:10

Kolik fotek denně lze ohodnotit tak, že se k nim napíše komentář?
Mám ambice hodnotit všechny fotky, které se v galerii objeví, takže už jenom z časových důvodů jsem nucen využívat spíše hodnocení bez komentáře. Ten připojuji, jen když mám co říct, když mě třeba i španá fotka něčím zaujme... a nebo třeba jen proto, že najdu vhodná slova... ;-)
riman
Návštěvník