od tomas.hyka 23. 10. 2005 12:43
Ahoj,
já jsem na této galerii docela nový a jsem dost překvapený, jak se tady hodnotí. Ve svém věku nemám problém slyšet kritiku, jsem ochoten o fotkách diskutovat a baví mě to. Ale tady je běžné že Vám někdo odklikne velmi nízké hodnocení (2 ,3 apod. a vůbec se nanamáhá vysvětlit proč to udělal). Chápu že když hodnotím vysoko a ten snímek se mi líbí, tak ho nepotřebuji komentovat, ale v opačném případě ano. Nechci nic s ničím srovnávat, ale např. na Digineffu na galerii se toto docela dodržuje. Když někdo dá slbou fotku a vidím, z jeho galerie, že je to začínající fotograf, tak mu napíšu interní zprávu, kde mu vytknu co se mi na jeho snímku nelíbí a na co by si měl dát pozor, učiním tak slušnou a povzbudivou formou a přečte si to jenom on a záleží na něm co s tím udělal. Samořejmě je tam několi jedinců trochu jinýchm, ale kde není.
Mám li hlasovat pro způsob hodnocení, tak v případě 9 a 10 není co komentovat. Pokud to bude níže, tak s komentářem. Msty také znám. Takoví lidé si léčí kompexy a je to k smíchu.
Hezký den
všem
Tomáš
tomas.hyka.SM