To je možná tím, že fotografovani.cz je spatny priklad.
na fotoaparat.cz mam vsehovsudy 6 fotek. Mam k nim ale 160 komentaru.. pravda, neco z toho jsou prazdne komentare, ktere jsou jen hodnocenim, ale ve vetsine pripadu tam ten komentar je.
160 / 6... at pocitam jak pocitam 26,666666666666 komentare na fotku. To je prece jen trochu rozdil.
A o co jde?.. Předpokládám že všem co se trošku angažují jde o to, aby měli k oblíbenému časopisu i oblíbenou fotogalerii. A fotogalerie bude u toho kterého člověka oblíbená pokud mu sednou podmínky, způsob hlasování, způsob nahrávání, pravidla, vzhled a pod... Je mi jasné, že jen kvůli mně se nebudou dělat změny jako blázen. Pokud jsem jediný, který volá po nějakých změnách, pak se klíďo stáhnu a nebudu prudit svým otravováním ani administrátory, ani ostatní uživatele. To není můj záměr. Myslel jsem, že chcete náměty, podněty a pod... tak je dávám.
Jak říkám, pokud jsem jediný prudič, pak mě vykažte, já si budu lebedit jen v jedné galerii kde se mi líbí a nemusím se angažovat. To že nebudu cpát fotky na server který patří k mému oblíbenému časopisu nějak překousnu a myslím že i server to překousne
Navíc mi fakt nejde o to, cpát sem všechno co dostanu na CF kartu skrz svůj objektiv, ale jde mi o to, aby mi zkušenější poradili a ostatní povzbudili, nebo přidrželi při zemi.
To přece není špatné nebo snad ano?
A propo.. mé návrhy se netýkaly jen způsobu hodnocení rychlé/s komentářem
------------------------------------
Možná až příliš moc držkuji, ale rád bych se zeptal, zda není dalším argumentem pro snížení množství zasílaných fotek tato zkušennost:
Dnes 8.10.2005 jsem
vložil fotku. Není úplně hnusná si myslím.
Ten samý den.. cca za 6 hodin, už není na titulní stránce. Dle údajů byla 18x otevřena, ani jednou ohodnocena a ani jeden komentář (ten jediný který má pod sebou je má prosba o komentáře). Jenže teď už je fuč... vytlačily jí další fotky během pár chvil a už jí nikdo nenajde
Sorry, chtěl jsem tam dát nějaký menší náhled, ale není