Konečne som si našiel čas..
Som relatívne starý aby som si z komentarov vedel vybrať.. Niekedy som riešil galériu na flogu pravda a aj inde.. Potom DA.. Bral som to v ramci učenia, diskutovania o fotkách, spôsoboch a p...po čase sa to vždy zvrhlo na honbu za bodmi skupinkami a osobnými (ne)simpatiami.. Preto asi málo ľudí rieši galérie..
Ku komentom.. Mne prišla rada o zahodeni zrkadla, kúpeni kompaktu, vypnútí blesku, fotiť na automatikou a používať hladáčik za stupídnu.. Bez nutnosti reagovať.. Ak je to rada tak od takeho človeka asi nema zmysel brať si niečo k srdcu..
6d ma hladacik (osobne fotím tak na 100%), nema blesk a k tomu sa na koliečku da dať zelený štvorček..
Čiže "rada nad zlato"..
Pritom min 3 komenty k fotke mali 1000x vyššiu vypovednu hodnotu.. A predpokladam ze kazdy normalny clovek si z tych komentov zoberie to podstatne..
A o tom by to malo byt..
Osobne,keby to bolo možné, by som sa s vami vsetkými rad stretol spravil pár fotiek pokecal o nich pri pivku alebo kvalitnim rume a tesil by som sa z "cesty" a ak by sa podarilo aj z fotky.. Dufam ze sa vyjadrujem zrozumiteľne