šel okolo píše:Řevnivost mezi panem oldou a poldou a panem šimlem pramení z toho,že pan šiml poukázal a dokázal,že pan olda a polda si sám sobě znánkuje fotky,že na špatné známky používá jiné nicky.Nic víc nic míň.Já si to pamatuji a myslím i jiní uživatelé,kteří tu působí více let.
šiml nedokázal vůbec nic, akorát prohlásil že nik mé ženy patří mě, poněvač za hodnotné potpory paní Skalákové, které moje žena ohodnotila fotografii myslím že dvojkou, posléze si moje paní vyslechla kupu nadávek co si to vlastně dovolila a jaká je nicka.
) A já v tu dobu prudil proti tomu že v topu mají fotografové jako šiml a spol až tři fotografie naráz a naptosto legákně užívají několika účtů a hodnotí se sami mezy sebou a pro ostatní uživatele tam nezbívalo místo. Když jsem jim slušně řekl aby to nedělaly, tak se mě vysmály poslali někam a bylo vymalováno.
) Jedíný fotograv co okamžitě přestal používat více nyků byl Pan Adamec (posílá sem fotky zvířat a dříve i makra). Tímto mu děkuji. Snad bych upřesnil že v tu dobu jsme ještě s mou paní nebyli manželé.
Používali jsme jeden
jeden počítač a můj Canon 350. A jednou nanejvíš dvakrát, jsme se zapoměly v účtech přehlásit a vznikl u jedné nebou dcou fotky zmatek. Ale ty fotky ze zůčastněnýmy téhle šaškárny neměli vůbec nic společného.
)
Prostě bylo potřeba Oldíka krapet pošpinit, když si dovolil otevřít proti takovým kapacitám pusku.
)
Nepsal bych to sem, to byl medailonek pro jen pro pana Zlelenku, jinak je to každému jedno.
))