Pane Lutonský jak je Vaším dobrým zvykem uvádíte jen ty skutečnosti, které se Vám hodí...
Jako kolovrátek jsem se vás znovu a znovu ptal na jakém základě odmítáte mazání účtů, kde je na toto nově vstupující uživatel upozorněn... dokonce jste sám napsal, nečinnost 6-ti měsíců pro vás podnět vymazání účtu, což tedy troch nabourává Vaši poslední větu....že by mi tady stačilo přestat chodit...odpověď žádná....
Strategii jste zaměnil až po mé žádosti na vaše nadřízené, přičemž jste argumentoval nějakými pravidly
http://klub.mf.cz/passport/SmluvniUjednani.aspxkteré nic neříkají o pravidlech na DIGIaréně u ž jen v názvu mají zajímavou formulaci : Všeobecné podmínky
upravující upravující užívání služeb poskytovaných společností Mladá fronta a.s.
Stále jste odmítal vymazání mé fotky.....a věřte, že i tímto jste se mohli ať vědomě čí nevědomě dopuštět porušení hned několika zákonů...dobře, dnes jste tak konečně učinil....
Stále jste mi dostatečně neodpověděl kde je upozorněn nově příchozí , že se účty
nemažou..
stále mi jako kolovrátek (promiňte mi, že používám Vaše slova) pouze opakujete že mé jméno a příjmení bude nahrazeno nějakým jiným nickem a dnes jste to rozšířil i na změnu mého přístupového e-mailu přičemž dle Vaši strategie toto slibujete slovy :
v nejbližších dnech a to znamená co? za dva dny týden měsíc ?
proč by pod mýmy komentáři měl být podepsán nějaký anonym X ...