Nová galerie DIGIareny: co je nového

Pravidla, FAQ, náměty a připomínky

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod belrok 6. 5. 2012 06:03

jako je fakt, že týden to je dlouhý... ;), taky bych tedy řekla :)
belrok
Návštěvník

Odeslat příspěvekod riman 6. 5. 2012 08:06

[+] Titulní strana - přehledné, to nejdůležitější nahoře.
[+] Náhledy snímků - výborné, větší a řekl bych i ostřejší.
[+] Detail fotky - přehledné, opět to nejdůležitější nahoře, EXIF neodvádí pozornost od vlastní fotky.
[-] Navigace - vzhledem k tomu, že v mnou používaném prohlížeči (Maxthon) je zkratka Ctrl+šipka určena k přecházení mezi taby, návykovost se jaksi nekoná. Nešlo by doplnit Shift+šipka, pokud focus není v textovém poli?
[+] Komentáře - opravdu se v nich lépe orientuje.
[+] Týdenní limit - i když sám bych to nevyužil, mnoho uživatelů to uvítá.
[~] Hodnocení po 4 fotkách - nemyslím si, že to bude znamenat nějaký rozdíl.
riman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod No21 6. 5. 2012 08:24

Větší náhledy jsou fajn, ale docela mi chybí mnou často používaný kalendář. Přimlouvám se také pro TOP za poslední 3 dny.
No21
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 6. 5. 2012 09:25

Už není možné si konkrétní fotografie dát kliknutím do oblíbenych?

Proč když kliknu sem

http://galerie.digiarena.e15.cz/showgal ... =2&cat=all

a jdu šipokou ho historie při prohlížení po pár kliknutích už nabíhají fotografie pouze z jedné kategorie?

Neuvažujete alespoň o rss pro nové komentáře u divákem zvolených fotografií ?
anonymni

Odeslat příspěvekod liil3 6. 5. 2012 10:21

Taky si myslím, že stačí TOP 3 dny :)
liil3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod distichon 6. 5. 2012 12:12

Nový design sa mi vôbec nepáči (veľké náhľady fotiek a rolovanie po stránke nie je to pravé orechové), práve originálny predošlý design bol pre tento server veľké plus..ale na mne nezáleží, ja som skôr len pozorovateľ :)
distichon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pasto4 6. 5. 2012 16:51

primluva za TOP 3 dny
pasto4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rok.zaruka 7. 5. 2012 06:41

proč je oznámení mejlem na komentář u fotografie automatické?(proč by mi to mělo zahlcovat mejl??? i tak dost vytížený...nikdy jsem to nepoužívala,pokud sem zvědavá podívám se přímo pod fotku)
...tahle služba by měla být volitelná a né automatická,tzn kdo chce ať si to odklikne.....kdo nechce má o jeden krok při vkládání méně...takhle mi to příjde normální

navíc když tuto kravinu chci zrušit musím se proklikat někam do profilu,když už za každou cenu chcete nutit službu (místo aby ste dali na výběr ano/ne...resp ne a pokud ji teda mermomocí chci tak si někde odkliknout ano).....dejte tuto volbu alespoň hned na stránku při vkládání fotky,dík
rok.zaruka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod maskee 10. 5. 2012 08:57

Prezeranie foriek je jednoznacne lepsie. Dik.
maskee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martin2580 12. 5. 2012 16:35

Vse super. Velmi se mi libi to, ze musi byt povoleno hodnoceni i komentare. To schvaluji. Vazne dobra prace. Dekuji.
martin2580
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jokr7 13. 5. 2012 17:00

zmizela nápověda pro smajlíky atd ?
jokr7
Návštěvník

Odeslat příspěvekod malajsky tygr 14. 5. 2012 08:30

Zdravím,větší náhledy mi nevadí,zvykl jsem si,zatím jen jedna věc,která mi chybí,je průměrné hodnocení pod každou mou fotografií v odstavci "moje foto",zjednodušovalo mi to třídění a vyřazování starších fotografií.
malajsky tygr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod snopa 16. 5. 2012 23:28

Změny mi ani nevadí a jsem rád, že konečně umí přepočítat ohnisko z APS-C Canon, ale exif až dole je pruda. ;)
snopa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 17. 5. 2012 08:20

S přepočítáváním ohniska se ale myslím vůbec nic nedělalo :)

Do sekce Moje foto přidáme k náhledům podrobnější informace. Kvůli dovolené programátora to ale bude až během několika týdnů.

Některé další výtky z této diskuze jsou už vyřešené: možnost zakázat komentáře a hodnocení k fotkám, možnost vypnout posílání komentářů e-mailem, v komentářích jsou menší náhledy atd. Uděláme ještě nějaké další úpravy, u některých ale zpět k původní verzi už nepůjdeme, to by už bylo proti koncepci této změny.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod emet 17. 5. 2012 10:09

A jak to bude s tématy? Budou mimo limit nebo to nepůjde?
emet
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka