od Petr Súkeník 12. 6. 2012 17:37
Několik postřehů po pár týdnech nové galerie. Na velikost náhledů jsem si zvykl a vcelku mi vyhovuje. Chybí mi však docela možnost řazení po dnech, třeba i formou rozbalovacího kalendáře. Pokud není místo, nevadily by mi menší fotky v topu (některé jsou stejně i nahoře, nebo nedávno byly). Nejaktivnější uživatelé asi pro většínu účastníků smysl nemají. Co mě trochu chybí, je jednodušší možnost listování galerií konkrétního autora. Šipkami se skočí do jiné galerie. Kdyby se alespoň dole objevoval pásek s náhledy onoho autora a ne hlavní dalerie.
Náhodný snímek, který zde býval nebyl špatný nápad.
Zmiňovaná nemožnost mazat vlastní fotky se mi zdá jako dosti nešťastný způsob léta. Skrývání je sice možnost (ale skryjí tak stejně i ty komentáře a práce ostatních). Dohadování o mazaní s administátory považuji za poněkud, řekněme, nepraktické. Chápu, že chcete zabránit mazání v afektu, ale snad by to šlo třeba dvoustupňově, skryju, za týden, 14 dní mohu smazat. Pokud se totiž rozhodnu něco skrýt (z jakéhokoli důvodu), není pravděpodobné, že bych to chtěl vracet, leda v případě toho zmiňovaného rozčilení.