Řekla jsem svůj názor. Kdyby se v topu zobrazovaly fotografie za týden a né za tři dny,a týden by tam byly pořád stejné...také by to byla nuda. Navíc nezlobte se na mne,ale vyhlášení fotografie týdne je čistě subjektivní záležitost jednoho(potažmo pár lidí), kterým se vkus nemění (takže se vybírají neustále snímky téhož druhu) a vkus rozhodně není nikdy objektivní. To znamená, že já ten názor sice můžu respektovat, ale nemusí mi ho nikdo vnucovat na každém rohu galerie
A co si všímám za těch několik let co se tady pohybuji, tak význam titulu "fotografie týdne" rapidně klesl, spíš by bylo zahodno se zamyslet nad principy jeho vybírání a né nad jeho zviditelňováním. Tím alespoň mě otrávíte. Opět upozorňuji že říkám jen svůj názor. Náhodná fotografie byla rozumnější. Není třeba dělat změny za každou cenu.
-- 22. 2. 2012 10:50 --Navíc, kdysi se fotografie týdne vložila administrátory znovu do oběhu vložením opět do galerie, s upozorněním že jde o fotografií týdne,odkazem na článek a možností se znova vyjádřit,příp bodovat.....Pokud ji chcete mermomocí někam tlačit udělejte to tímto způsobem,pokud to bude fotka hodná titulu pohřeje se 3 dny v topu a pak nikoho nebude prudit;-)