od Ondrej Bobek 24. 10. 2008 10:53
Prispejem aj ja,...ako prve chcem povedat to, ze som celu diskusiu /hadku/ necital, lebo sa to neda,.....druhe bude to, ze uz dlho nepridavam fotky do galerie, ale obcas aj mna prekvapi nejaky jedinec, ktory mi da hodnotenie presne opacne ako ostatny - prvy krat sa snazim pozriet na fotku a hladat dovod, pre co to tak je,..ak ziaden nenajdem, tak si poviem, ze mal blbu naladu, alebo si nieco kompenzuje.....ulohu v tom zohrava aj jeho galeria, ktoru ak nema, tak sa jeho nazorom nezaoberam vobec....ak je slaba, tak ho beriem na vedomie iba ako nazor konzumenta, ktory ma radsej photoshopografiu a teda mu nevyhoviem....
Male hodnotenie od jedineho uzivatela samozrejme nastve, no zit sa s tym bez problemu da.
Do tretice chcem povedat, ze podobne boje uzivatelov na nete su uplne bezne: vacsina, co nechce ublizit s pozitivnym myslenim vs. odbornici, ktory casto kritizuju az prehnane, ale aspon k veci vs. ludia, co sa bavia tym, ze skodia.....treba ich vediet odlisovat,....mnohym by pomohlo zavedenie "povinneho poctu fotiek v galerii" pre moznost hodnotenia statnych.....to je aspon minimum, co by sa dalo spravit...