- oprava funkčnosti „bonz“ tlačítka
bonzovací tlačítko bylo opraveno, a upozornění nyní chodí mě, chodit bude také moderátorům, jejich úkolem pak bude - stejně jako doposud - mazat či editovat nevhodné příspěvky a komentáře (z hlediska vulgarity samozřejmě). V případě, že by se vám po "nabonzování" nedostalo do dvou dnů odpovědi, či b ynebyla zřízena náprava přímo v galerii, nebojte se mi napsat přímo
- Kód: Vybrat vše
petr.brezina@cpress.cz
- návrh změny systému hodnocení - použítí mediánu
medián bude použit pro výpočet průměrné známky u fotografie, tímto krokem se také pozmění složení fotografií, které se umisťují v topu, proto ponecháme výměnu topu za něco jiného na později
- zvážení zákazu hodnocení pro nicky bez fotek
v tomto bodě sice souhlasím s vámi, na druhou stranu však rozumím argumentaci Marka, který je pro zachování co nejjednoduššího přístupu k hodnocení a komentování snímků. Nicméně požadovaná statistika by mnohé ukázala, uvidíme.....
komentáře určitě skrývat nebudeme, myslím si, že skrytí hodnocení je dostatečně účinné v boji proti "opisovačům"
přidání nových kategorií jsem přístupný, navrhněte jaké by to měly být, maximálně však tři, osobně mne napadá snad jen glamour a reklamní fotografie, po které se ozvalo více hlasů. Možnost nastavení titulní stránky galerie je zajímavý nápad, zjistím více.
Změny v galerii se pokusíme provést do konce měsíce, pokud by se to nezdařilo, budeme vás do konce měsíce informovat.