Podívejte lidé volají po změně

Pravidla, FAQ, náměty a připomínky

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Petr1968 23. 10. 2008 08:44

Přesně tohle takzvaní škůdci chtějí.Takže vyhráli. Stejně jako vyhrávají tzv. teroristé ve světě.Z tzv. demokratických států vzniknou státy policejní a občané si to demokraticky odhlasují. :D :D :D
Naposledy upravil Petr1968 dne 23. 10. 2008 08:45, celkově upraveno 1
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod cikorsky 23. 10. 2008 08:45

takžepojdem se bavit konstruktivně:

kromě mazání dnešních prispevku, stihli už admini prijit na to, co je s tim tlačítkem nebo iniciovat nejakou poradu ohledne vylepšeni gelrie o naše návrhy, které predesl Rosťa, Gallileo nebo Petr Olekšák?
Naposledy upravil cikorsky dne 23. 10. 2008 08:54, celkově upraveno 1
cikorsky
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr1968 23. 10. 2008 08:47

Za každou neoprávněnou jedničku bych dal trest -20 morálních kreditů.Buďte dobří :love: :love:
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod VladikS 23. 10. 2008 08:51

kdyz uz hlavni admin maze, tak by se mohl zajimat i o mazani kradenych fotek, na ktery uz jsem nekolikrat upozornoval, to je o radne uživatele opravdu tak maly zajem? http://galerie.zive.cz/showphoto.php?ph ... mit=recent (skutecny autor http://violator3.deviantart.com)
www.vladiks.cz - kompletní webové řešení
VladikS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod VladikS 23. 10. 2008 08:52

Protoze napriklad corky me lezou na nervy zrovna mnohem vic nez par skodicu...
VladikS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 23. 10. 2008 08:52

VladikS: Fotku jsem odstranil, tohle se ke mně nedostalo.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod cikorsky 23. 10. 2008 08:55

ještě jednou:
kromě mazání dnešních prispevku, stihli už admini prijit na to, co je s tim tlačítkem nebo iniciovat nejakou poradu ohledne vylepšeni galerie o naše návrhy, které předesl Rosťa, Gallileo nebo Petr Olekšák?
cikorsky
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr1968 23. 10. 2008 08:57

Jdu si do lékárny pro léky 8-)
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 23. 10. 2008 09:00

Cikorsky: Omlouvám se, kvůli moderování galerie se nyní nemám čas věnovat ničemu jinému. Snad později.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod cikorsky 23. 10. 2008 09:03

do dvou let? ...

doufám, že admini dnes viděli, jaké množství lidí souhlasilo s výše uvedenou význou (a to tam byla cca hodinu!) - to by snad měl být jasný signál, že s galerii je potřeba néco udělat.... nebo to necháme zase vychaldnout a zapomentou... obrázky jsou romazané, takže je všechno jak má být?

Marek L. Prosím - Dejte sem termín. Dejte sem cokoliv, co mi dokáže, že se někdo tímto bude zabývat!
Naposledy upravil cikorsky dne 23. 10. 2008 09:19, celkově upraveno 1
cikorsky
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Hustoles II 23. 10. 2008 09:05

Chtěl bych dodat k té vaší diskuzi, kterou vyprovokoval původně Migg, jelikož se na něj zaměřil nějaký "antimigg" a "Migg.".

Člověk který vystupuje pod nickem "Migg" je osoba, která není schopna akceptovat cizí názor pokud je jiný než ten jeho. Pozorně jsem pročítal diskuze u jeho snímků, a musím s politováním říci, jelikož jeho fotky jsou na dobré úrovni, že je to právě on kdo vyvolává spory a pro invektivu nejde daleko. Takže pročtěte si diskuze u jeho snímků a bude jasné proč k této situaci došlo.....
Hustoles II
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 23. 10. 2008 09:09

Pane Cikorsky, netykáme si.

Do galerie chodí každý měsíc desítky tisíc lidí. Pokud se deset z nich rozhodne dělat nepořádek, udělají ho a bude se zdát, že zastupují celé veřejné mínění. Jak jsem několikrát psal, když je nějaká cesta, blbec si ji najde.

Zvážíme, zda v galerii neudělat nějaké změny. Nepovedou ale směrem, který by obtěžoval běžné uživatele, tudy prostě nepůjdeme. Takže zřejmě nenastavíme omezení, které by povolilo hodnotit až po vložení několika fotografií. Místo toho přemýšlíme třeba o zavedení mediánu, který je méně náchylný na extrémy než průměr. Je to ale technický problém, protože SQL s mediánem neumí pracovat, bude to nutné řešit oklikou a je otázkou, jestli se to nedotkne třeba rychlosti práce s galerií.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod VladikS 23. 10. 2008 09:14

Myslím že všichni záškodníci si ted mnou ruce nebo se rovnou valeji po zemi smichy, jak to tady cely zavarili...presne o tohle se totiz snazili... Ale taky jsem se celkem pousmal kdyz jsem videl ty nahledy :-) Ja bych videl moznosti napriklad ve stylu hodnoceni filmu na csfd.cz - tam funguje princip, kde se muze komentovat a diskutovat az po ohodneceni 200 filmu atd atd doporucuji shlednout jejich pravidla zde http://www.csfd.cz/info.php ...podobne by se dal vymyslet system i pro tuto galerii...hlavne jednotlivym uzivatelum muzete pridavat body do jakesi karmy, tzn ze uzivatele s lepsimi fotkami a lepsimi komentari budou vzdy viditelni mezi komentari a honocenim jako prvni, jejich hlas bude mit vetsi hodnotu. Myslim ze pri podobnem systemu by se zaskodnici nikdy nedokazali probojovat do takove pozice, aby jejich hlas mel nejakou vahu. Ano je to mnohem narocenejsi na nove uzivatele, kteri se chteji propracovat, ale aspon je to vyzva k pomalemu budovani svoji reputace...

Opravdu s chladnou hlavou prosim admina o zamyšlení se nad pravidly ktera tam funguji a dokazou udrzet databazi pomerne na kvalitni urovni.
VladikS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 23. 10. 2008 09:19

S chladnou hlavou v prvé řadě obnovíme klid v galerii, aby se opět začala věnovat fotkám. Bohužel to vezme nějaký čas, který jsme se mohli věnovat užitečnější práci - třeba řešit výše zmiňovaný medián.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod cikorsky 23. 10. 2008 09:19

Pane Marku: Tykání opravím, omlouvám se.

Dáte mi tu tedy nějaký termín, kdy se tím začnete zabývat. Rád bych důkaz místo slibů... nemusi to byt zítra, ale za 14 dni už by se nějaká porada udělat dala...

Proč si myslíte, že hodnocení až po vložení fotek obtěžuje běžné uživatele? Kdo má opravdu zájem o focení a hodnocení, nevidim duvod, proč by fotky nevložil - však se podivejte na jiné servery - těch které malí podobný systém "hodnotí každý" je určite méně - proč? protože chání své uživatele od "tklikačů".....

vladikS: dobrý nápad...
Naposledy upravil cikorsky dne 23. 10. 2008 09:21, celkově upraveno 1
cikorsky
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka