od Pety 22. 10. 2008 18:37
Dobře, začne fungovat bonzovací tlačítko. Fajn. Upozorňuji ovšem, že nebudeme jako moderátoři mazat hodnocení, která někomu - komukoli - nevyhovují. Budeme likvidovat vulgární fotky nebo příspěvky. Opravdu nejsme arbitři správného nebo špatného hodnocení - s hodnocením svých fotek veřejností nechť se každý laskavě vyrovná sám.
Na fotografovani.cz, kde funguje blokování hodnotitelů, se vedou diskuse o uživatelích, kteří blokují bodování lidem, od nichž nedostávají desítky a sami se mstí - například Arno.
Žádný systém prostě není dokonalý. To, jak funguje zdejší galerie, je politika vydavatele. Co je na tom těžké k pochopení?
A nakonec, jestli se nebudete zlobit, můj skromný názor (pokud jej mohu vůbec napsat, když zde nevystavuji): Pokud někoho zajímá hodnocení jeho fotek ostatními, jistě dokáže odlišit hodnocení lidí, kteří o tom něco vědí, lidí, kteří se snaží, lidí, kteří mají vlastní názor, od hodnocení blbů. Je jen na něm, jestli si z některého hodnocení něco vezme nebo jestli se kvůli němu urazí. Pokud někoho zajímá, kolik dostává desítek, sorry, jeho starosti mne nechávají chladným.
A zcela nakonec: číst celou galerii a hledat v ní známky, že se něco děje - kolik si myslíte, že mi za moderování platí a kolik na něj mám času? Odpověď: Nic - a jen ten svůj volný. Nechal jsem se ukecat na moderování fóra. Pokud se někdo cítíte na moderování v galerii, stačí nám napsat.