mam digitalne fotaky uz nejaky ten cas a este nikdy sa mi tusim ani neposkrabalo zadne LCD a to kompakt nosim hodeny vo vrecku bez akehokolvek puzdra, aj na byckli F30 co mam mometalne ma uz aj dodierane rohy, zodrete napisy atd ... ale LCD hmmm stale ani skrabanec.
Takze folia ??? NACO????
Nech to tak, nekoukej na display a foť, ten k focení nepotřebuješ... foťák -> fotit, fotím, fotíš, fotí, fotíme, fotíte... (do řady prostě "leštím display" nesedí)
Fotím méně než bych chtěl a ještě méně než bych mohl...
zrkadlovku síce nemám, ale v puzdre mám stále pripravenú handričku ( nič špeciálne pre foťáky ) a sem-tam s ňou prejdem po LCD - najmä po tom, čo sa dostane foťák do rúk iných než mojich vlastných
Ahoj, osvědčil se mi jednoduchý postup jako u slunečních brýlí.. Pokud používáš jemné kapesníčky, stačí nadýchnout displej - mírně se "orosí" a kapesníčkem vyleštíš.. Brýle - displej - čistota:-))
trika, mikiny, na displej (v mém případě na krytku displeje) fakt cokoliv. Na objektiv (v mém případě zásadně na UV filtr) ideálně mikrovlákno, ale pokud není, tak to triko taky použiju. na čip balónek nebo servis...