Fotografovaní v Sazka arene apod.

Obecná diskuse aneb Co se jinam nevešlo

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod pavels4 7. 6. 2007 21:50

Za tyden jedu do Sazka areny na koncert. V informacnim radu http://www.sazkaticket.cz/default.asp?lang=CZ&Art=186 je napsano, ze v prubehu koncertu je zakazano fotografovani, ale neni tam napsano nic o tom ze by se tam fotaky nemohli vnaset ... Takze sem se chtel zeptat jestli vas na koncert bud do T-Mobile nebo do Sazka areny pustili s fotakem .
PS : Ja si sebou fotak neberu jen kvuli koncertu a nevim kam bych ho dal, tak doufam ze me tam s nim pusti ...
Tak prosim piste vase zkusenosti. Diky
pavels4
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr1968 7. 6. 2007 22:00

Snad nebudou každého prohledávat :lol: :lol: :lol:
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod manas 7. 6. 2007 22:22

pavels4 píše:Za tyden jedu do Sazka areny na koncert. V informacnim radu http://www.sazkaticket.cz/default.asp?lang=CZ&Art=186 je napsano, ze v prubehu koncertu je zakazano fotografovani, ale neni tam napsano nic o tom ze by se tam fotaky nemohli vnaset ... Takze sem se chtel zeptat jestli vas na koncert bud do T-Mobile nebo do Sazka areny pustili s fotakem .
PS : Ja si sebou fotak neberu jen kvuli koncertu a nevim kam bych ho dal, tak doufam ze me tam s nim pusti ...
Tak prosim piste vase zkusenosti. Diky

Co vim, tak nepocitej s tim, ze te tam pusti. Prohledavaji docela dost. A v pripade, ze se tam s nim dostanes, muze se stat, ze te vyvedou a uz se zpet proste nedostanes. Zalezi na tom co hraje za kapelu, ale u vetsiny to tak je.
Nikon D300s,
Sigma 17-70, Nikkor 50mm f/1,8, Sigma 28-70 f/2,8,Tamron 70-210 f2,8, Blesk Sigma EF DG 500 Super.....
manas
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr1968 7. 6. 2007 22:25

Necháš doma svůj SE 800 a já ti půjčím Motorolu T 180 :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod pavels4 7. 6. 2007 23:14

Skoda ze neni Panasonic LX2 placatejsi, ja mam vzdy z kapsy takovou bouli :-D
Fakt nevim jestli si ho vzit nebo ne :-(
pavels4
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kromec 8. 6. 2007 07:06

Beztak s Lx2 bys toho tam moc nenafotil.
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Návštěvník

Odeslat příspěvekod rudi86 8. 6. 2007 08:20

čau lidi, tak přispěju trochu do mlýna... na koncertě jsem tam nebyl.. ale byl jsem tam na vystave SnowMania 06/07 v baglu jsem mel fotak (bagl mi tenkrat myslim projel tim rentgenem a nic?!) kdyz jsem tam všade videl zakaz foceni tak jsem se bal... ale pak jsem tak zacal cvakat a nikdo nic.. :)
Not as seen on TV
so
Welcome to the playground
- - - - -
Nikon D90 & fisheye 8/3.5 + 10-20 HSM + 35/f1.8 + 85/f1.8 + 85/f3.5 micro + 70-300 VR
Sony Xperia U
Škoda Felicia Combi - Laurin & Klement
rudi86
Návštěvník

Odeslat příspěvekod milday 8. 6. 2007 10:26

Toto je zážitek mé kolegyně:

Letos v zimě šla na koncert Shakiry, v kabelce měla malý kompakt (Nikon 5600). Od vchodu jí vrátili, musela ho uložit do úschovy - maringotky před halou. Zaplatila stokorunu a odešla na devadesátiminutový koncert. Po půl jedenácté si stoupla do fronty před úschovu, třicet metrů se táhlo před ní, za čtvrt hodiny i za ní. Pršelo a foukal studený vítr. Před půldruhou ráno se úplně zmrzlá dostala na řadu.
Nikon D70s + Coolpix 5400
milday
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pavels4 8. 6. 2007 12:48

milday : hmm, tak neco takovyho bych nechtel zazit, je to asi o stesti, jakej poradatel tam zrovna je apod. Ja fakt nevim, asi nebudu riskovat ...
pavels4
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TA 8. 6. 2007 13:50

pavels4 píše: je napsano, ze v prubehu koncertu je zakazano fotografovani, ale neni tam napsano nic o tom ze by se tam fotaky nemohli vnaset ...

toto si dovoľujú vo viacerých halách... a už ma to niekedy nebaví sa hádať... najlepšie je však nejako skryť foťák. Navyše majú problém tí, ktorí majú kovové telo ( hoci aj čiastočne ), a tak ich odhalí detektor kovu. To však riešiem tak, že hodím k foťáku do ruksaku aj mobil a potom akože mobil " pípa "... čudujem sa, že stále na to skočia. :mrgreen:
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fotohans 8. 6. 2007 14:01

milday:
to měla ještě štěstí, že na ni nějaký foťák zbyl :(

Shakira v Praze aneb jak snadno divákům zk***it koncert

http://musicserver.cz/weblog/reakce.php?clanek=217
fotohans
Návštěvník

Odeslat příspěvekod player 8. 6. 2007 16:15

fotohans píše:milday:
to měla ještě štěstí, že na ni nějaký foťák zbyl :(

Shakira v Praze aneb jak snadno divákům zk***it koncert

http://musicserver.cz/weblog/reakce.php ... 217h/quote]

Tak tohle je vazne sila! :roll:
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
player
Návštěvník

Odeslat příspěvekod B2lik 8. 6. 2007 16:56

Petr1968 píše:Snad nebudou každého prohledávat :lol: :lol: :lol:-/quote]

prohledavaj .. vse z kapes ... a batohu vedle .. tam ti to pekne prohlidnopu projedou .. (projdes tema velkema dverma ) a nesmis pipnout .. .. maj to dobre poreseny...
B2lik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr1968 8. 6. 2007 17:00

Ať si ten koncert strčí do ***** :lol:
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod manas 9. 6. 2007 10:31

Petr1968 píše:Ať si ten koncert strčí do ***** :lol:-/quote]

Presne tak, moje rec.........
Nikon D300s,
Sigma 17-70, Nikkor 50mm f/1,8, Sigma 28-70 f/2,8,Tamron 70-210 f2,8, Blesk Sigma EF DG 500 Super.....
manas
Návštěvník

Další stránka