Mobil-man píše:Jak ti jede ta C-5000? dobry?
kupodivu je celkom v pohode, ale zasadne fotim v manual rezime alebo ked to okolnosti dovoluju tak polo-manual rezim (priorita clony a pod.). A potom ked som mal fotit s inym digi kompaktom tak som zistil ze vacsina kompaktov nedava ziadne manual (a niekedy ani polo manual rezimy), to je hroooza

nemam rad tie automat.rezimy, najme v zhorsenych svet. podmienkach, to je bieda. Ale spozoroval som pri vyssich ISO citelnejsi sum, co je ale znak kazdeho digikompaktu, a nakoniec ho oproti inym ani tolko nema. Raz sme ho mesiac nevedeli najst

a tak sme sa poohliadali po dalsom, a fotakov je sice vela, ale jak som skusal tak uz su vsetky prisposobene amaterom-laikom, a ked xes nejake kreativne foto tak mas iba auto rezimy a s trochou stastia mas ukryte manualne rezimy v menu(co neni ziadna vyhra).
U mna som si tie manual a polo-m. rezimy nastavil na vsetky klavesy na tele, takze je to o nieco lahsie. Inak na otocnom ovladaci hore su vsetko automaty a jeden M rezim => a dodatocne treba ist do menu aby si si zvoil prioritu clony, casu, alebo full manual, dal som to sice do menu "skratiek" a je to lahsie, a oproti ostatnym je to uspech

ale uz si neni rychly. Kvalita obrazu je dostacujuca najme na pomer cena/vykon je to vyborne. Vtedy 5 megapix. nemalo hocico a uz vobec nie za 10 tis. (tak sme to kupili) Zda sa mi ze ide trocha do teplejsich farieb... ale ja to potom kompenzujem Photoshopom. Objektiv ma f2.8 - 4.8 co je taky priemer. Ohladom drzania je na tom vyborne

lebo je vysoky(oproti kolegom), neni to taka hnusna mydlova krabica co sa kazdu chvilu snazi vysmiknut z ruky, najme ked su spotene, o co sa stara aj taky kvazi "uchyt" na pravu ruku z predu aj zo zadu fotaku(na palec). Aj ked pouzity plast je dost hladky... (ale to je asi tiez znak vacsiny digi kompaktov)