Tak jednak si pořád myslím, že by bylo lépe jako první pokus zkusit něco na způsob klasického fotopiva - vše zdrbnout, ideálně nad fotkami (minimálně v tabletu) atd.
Ale co se týče vycházek, tak si nemyslím, že jsi naivní, už jsem se více podobných aktivit zůčastnil. Ono to není tolik o focení a není pravděpodobné, že by někdo nafotil více než sám, je to zas spíš o procházce, drbání na zastávkách atd. Ale asi je zase lépe jít až po nějakém seznámení v klidu, my toho dost dělali v minulosti kolem Paladixu, kdy se většina lidí znala právě z různých fotopiv a vycházky pak už startovaly snáze.
Teď mne napadá jeden vtipný kompromis jako nenáročná úvodní akce - dát si ranní pokec na "bobřím ostrově" (jak tomu podle nutrií říkají turisté na YT a Tikťaku)... Tam se dá pokecat, leckdy se najde i něco z ptactva a fajn je, že se tam při ranní akci (což je stejně optimum) dá krásně sesednout na lavičkách a i posedět.
Klidně bych toto za sebe vyhlásil na nějaký víkend, tady mi bude jedno, zda někdo přijde, když ne, tak budu mít jednoduchou procházku po ránu, která mne nic nestojí
Mohu ale nejdřív v sobotu 24.8., teď budu tři víkendy pryč.
Do té doby bych měl čas někdy v týdnu na pivo a tak, ale víkendy mám mimo Prahu.
Tolik moje první reakce v tomto vláknu, beru to jako výkop k debatě z mé strany.