Dolgor píše:Můžeš mi říct, která vakcína nemá žádné vedlejší účinky a je 100% účinná? Lidé jsou variabilní a mají imunitní systém v momentě očkování v různém stavu, takže nelze zaručit, že všichni získají stejnou úroveň ochrany. Co je tak hrozného na mírných obtížích z vakcíny? Reakce organizmu na imunizaci je přirozená věc. Jde o to, aby neohrožovaly na životě, což se dle testů neděje. Pokud má člověk časté alergické reakce, ať se očkovat nenechá (ve studii cca 0,5 % lidí), nebo ať se nechá očkovat v nemocnici, kde mu budou schopni poskytnout pomoc.
Nekdo tu psal o vakcine bez vedlejsich ucinku?
A se 100% ucinnosti? Kdy "ucinnost" je navic jen reklamni trik.
Nekdo tu psal o tom, ze by vsichni lide meli ziskat stejnou uroven ochrany?
Mirne potize jsou to, co jsem citoval?
A proc se ma clovek nechat ockovat, kdyz vubec nevi, jestli tim cokoliv ziska?
-- 8. 1. 2021 11:36 --Dolgor píše:Je to tak

Já si vždycky dám předsevzetí ignorovat, ale pak mi to nedá a vzápětí lituju, protože to obvykle nemá smysl.
Podsouvas ostatnim, co nikdy netvrdili a jeste se litujes?

Nebo toho, ze zas jen placas?
-- 8. 1. 2021 11:39 --JurajEsko píše:Pozri sa - robím v oblasti biometrie už viac ako 7 rokov. Dalo by sa povedať, že viem o nej viac ako dosť a rozhodne viac ako 99,9% ľudí. Keby som sa mal orientovať v tejto oblasti z toho čo nájdem na internete, tak viem málo a aj to málo by bolo z tretiny klamstvo, z tretiny nie celkom pravda a možno z tretiny pravda. A presne takto potom ľudia na internete vystupujú - niečo si niekde načítali, nemajú tušenia či je to naozaj tak, ale to im nebráni vytrubovať svoju pravdu svetu.A tváriť sa pri tom úplne suverénne. Aj tu na týchto fórach je tu pár ľudí, ktorý majú kľúče od úplne všetkého. Pôvodne som mal tendenciu, že to budem vyvracať a dávať na pravú mieru.
Ale na internete v diskusiách nikdy nikoho nepresvedčíš. Pretože na názor má každý právo. Zvlášť ak si vybudoval okolo seba auru vševediaceho. Lenže názor je ako ritná diera - bohužiaľ, každý nejaký má. Takže som sa na to vyprdol a radšej ako takéto niečo robiť, pustím si dobrú LP.
Jiste, kazdy ma nejaky nazor, nekteri krom nazoru postuji i ozdrojovana data ale jen nekteri misto nazoru ci dat budou kolem sebe radeji zvracet nekonkretni moudra.A je uplne jedno jestli se to tyka foto nebo vakcinace, porad je to stejny. Naprosto dojemny pak je, kdyz se tu s neurcitymi moudry maji potrebu vyrojit lidi, co tu bezne neprispivaji

)