Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
cport píše:Pěkné pánové, spousta nových fotek tady
Jinač já mám od včerejška 2*23 ... a koukam, že jako jeden z mladších jsem tu už asi jediná konzerva čistě s DSLR
pemar. píše:Já jsem přechodem na Z9 získal trochu pohodlí při ostření a zvětšování obrazu přímo v hledáčku, ale tahám s sebou o půl kilo těžší tělo. Kdybych zůstal jen u DSLR, tak bych co se focení týče o moc nepřišel a ušetřil bych solidní balík peněz.
Takže chápu a oceňuji, že ses nenechal zlákat.
monikash píše:Hougsi, dlouhé sklo se občas hodí.
houghs píše:cport píše:Pěkné pánové, spousta nových fotek tady
Jinač já mám od včerejška 2*23 ... a koukam, že jako jeden z mladších jsem tu už asi jediná konzerva čistě s DSLR
Já myslel že fotíš hlavně s GR. Já nic takového nemám, nepoužívám ani mobil. Jen D7500, už čtyři roky a neplánuju nic na tom měnit. Dokonce ani kdyby se vyskytla nějaká neopravitelná závada, asi bych přistoupil k pouhé výměně. Pokud by nebyl v obchodě, tak v bazaru. Předtím jsem měl 8 let D3100, hodně vysmívaný a podceňovaný foťák, ale sloužil skvěle. Pokud jsem nefotil nic v pohybu.
houghs píše:Já bych zdůraznil to slovíčko občas. Vyfotit v dálce papouška nebo detail skály, na to je super. Ale na běžné focení je to dost problematické kvůli potlačování perspektivy. I když někdy to může přinést zajímavý efekt, jak je vidět na té noční fotce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků