Fotohospoda

Obecná diskuse aneb Co se jinam nevešlo

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod tomashr 22. 10. 2024 09:08

S kometou jsem měl smůlu - byl jsem o víkendu dva dny na závodech kus od Mošnova venku, bylo i docela hezky, ale zrovna západní obzor byl furt "zadekovaný" :-(
Stane se, holt přírodu nepřepereš.
Blog Fotozóna - https://blog.fotozona.cz
tomashr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Davidof 22. 10. 2024 11:15

V Plzni to bylo naprosto nereálné, tak jsem si řekl, že to nechám povolanějším ... a dobře jsem udělal :-)
https://www.zonerama.com/Davidoff/190455
Davidof
Expert

Odeslat příspěvekod noxx_cz 22. 10. 2024 20:45

Taky jsem měl záchvěv jít tu kometu fotit, ale dopředu jsem si pak řekl, že to je přesně ten typ fotky do koše, na kterou se už nikdy víc nepodívám. Protože vyfotit ji profesionálně, aby ta fotka měla nějakou hlavu a patu prostě nedokážu, nemám na to vybavení ani správné místo. Takže jsem to vzdal a jak píše Davidof, udělal jsem dobře :-).
Nicméně ... fotky taky zase až tak úplně do koše nejsou, líbí se mi a hlavně jsou úplně jiný level než rozmazaná šmouha z telefonu. Ale na velký formát a na zeď by to u mne nebylo ;-)
noxx_cz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod landov 25. 10. 2024 12:00

Jesen na Folkmarskom kopci...

S9+S 20-60
Obrázek
landov
Expert

Odeslat příspěvekod wikxzen 25. 10. 2024 19:53

Stane se... :-) Na stopě - 24. 10. 2024 - Poklad v hotelovém pokoji
... koho nezajímá omáčka, tak ať skočí na cca 03:20.
wikxzen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod landov 27. 10. 2024 06:13

landov píše:Národná prírodná rezervácia Dreveník spolu so skalným mestom je jedným z unikátnych klenotov slovenskej prírody. Ide o najväčšiu travertínovú kopu na Slovensku.
Samotný komplex skalného mesta Dreveník sa rozdeľuje na dve základné skalné mestá – Peklo a Raj. Už názvy vypovedajú o charaktere jednotlivých skalných miest. Peklo je pochmúrna spleť úzkych skalných chodieb, ktoré zvierajú až 40 metrov vysoké steny. Naopak Raj je tvorený rozmanitými vežičkami.

Po tyzdni sme sa vratili na Spiš do "Pekla" a zliezly sme az dole...no bol to adrenalin sa tam dostat. Ovsem stalo to zato.
Obrázek

Obrázek

Obrázek
landov
Expert

Odeslat příspěvekod foto1977 27. 10. 2024 11:53

Moc pěkné, připomíná mi to soutěsku Samaria na Krétě, ale tam to byla nechutná masovka...
foto1977
Návštěvník

Odeslat příspěvekod landov 27. 10. 2024 12:20

My sme tam boli sami :-)
landov
Expert

Odeslat příspěvekod milann88 28. 10. 2024 21:47

Trochu to tady usnulo, jenom Landov drzi prapor :) Cekal bych pri pocasi poslednich dni, ze tu bude zaplava podzimnich fotek. Ja dnes udelal pouze par fotek vecer ve meste, ale pridam i dve z minuleho tydne.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek
milann88
Návštěvník

Odeslat příspěvekod landov 29. 10. 2024 07:01

Paradna hmla...radost fotit !

Spisske patorale...:-)
Obrázek
landov
Expert

Odeslat příspěvekod atti.hombre 29. 10. 2024 07:24

No jeseň ako jeseň ... Prešiel som sa lesom počas danielej ruje ... plížením húštinami som sa dostal celkom blízko, ale les je les - všade stromy :-D ... tak som si sadol na zem a oprel sa o skalu pre pohodlné pozorovanie....

s DA*300/4
Přílohy
ATTI-2743.jpg
ATTI-2787.jpg
ATTI-2718.jpg
ATTI-2710.jpg
Ryzen7 5700G, B550 A, 32GB 3600MHz G Skill, Sam.970 Pro ,DT01ACA200 , RM 650x ...
Pentax K-3II Silver Edition
https://eu.zonerama.com/attihombre/245758
atti.hombre
Návštěvník

Odeslat příspěvekod feanoor 29. 10. 2024 15:50

milann88
ten černobílý čtenář na Karlově mostě je naprosto skvělá fotka
feanoor
Návštěvník

Odeslat příspěvekod landov 29. 10. 2024 18:27

Spissky Jeruzalem
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
landov
Expert

Odeslat příspěvekod noxx_cz 30. 10. 2024 08:22

feanoor píše:milann88
ten černobílý čtenář na Karlově mostě je naprosto skvělá fotka

Přidávám se. Ta je fakt parádní :tleskani
noxx_cz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tomashr 30. 10. 2024 08:45

Popravdě v té poslední sérii od Milana jsou velmi dobré vlastně všechny, za mne jeden z nejlepších příspěvků za docela dlouhou dobu :-)

Sám nějak teď nestíhám a když bych zrovna mohl, tak stojí počasí za prd. Zrovna teď jsem pracovně v Německu a vyskočila jedna ranní mlžná náladovka z křižovatky (bude stačit minimálně do "one photo per week"), ale je toho málo.
Uvidíme od příštího týdne, to snad už budu fungovat normálněji.
Blog Fotozóna - https://blog.fotozona.cz
tomashr
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka