V druhé půlce srpna a celé září jsem na GFX vůbec "nešáhl", počasí bylo vyloženě výborné (vyjma třeba silných dešťů před povodněmi v Moravskoslezském kraji). Svádělo to k vážnému focení, akorát ještě to pořád není/nebyl ten krásně barevný podzim v mém okolí, jak bych si to představoval - málo žluté, červené jakbysmet a naopak zelené příliš. Celkově mám, asi
falešný, pocit, že podzim nebude hezký.
Fotil jsem mobilem bez nějakých nároků na kvalitu a naopak s úmyslem udělat kolekci ze zářijových dlouhých vycházek se psem do rodinných alb.
Nejdelší pěší trasu v tom zářijovém měsíci jsme měli 24 km, jinak každý den se to pohybovalo na té standardní pěší mezi 13-18 km podle aktuální volby dílčích úseků.
Někdy je fajn mít psa, když nikdo jiný nechce chodit nebo nemá čas.
Teď mám pátý den dříve přechozenou nepříjemnou virózu - mix silné rýmy a dusivého kašle - silnější a hnusnější.
Někdy jsem oblečen nebyl dobře nebo podcenil neblahé dlouhotrvající účinky studeného potu pod hadrama a párkrát se psem přebrodil řeku Ostravici, kde to šlo s hloubkou od kotníků až po zadek, a přitom cesta k domovu byla ještě dlouhá atp.