Tak jsem dnes vylezl k rybníku, je možné, že jsem měl třeba měsíc, dva zaplý foťák a zůstala půlka baterky, že to bylo v nějakém sleep modu? Jsem dojel na místo a normálně vidím, že je "on" .. přitom si nepamatuju, že bych ho zapínal, kdoví jak dlouho ležel na polici.
Nicméně, co mi během hoďky přišlo pod ruku.. snad se bude líbit,
Chýba mi tam zaujímavejšie svetlo. Tá druhá fotka bociana mi príde po rozkliku taká divná? Použil si v PP AI odšum alebo dačo? A už pozerám že TOPAZ...
Já byl pracovně v Barceloně, ale na focení se taky našel čas. Fotek hodně, pro příklad mne třeba zaujala klasika, jak to v Barceloně vypadá na ulici, když hraje Barcelona (hrála se Liga mistrů)...
Jinak mraky zajímavých krámků, ale tedy nevím, zda by mne nalákal zrovna tento název
To byl průšvih na Nürburgringu, Maserati dostalo za hluk 139 dB černou vlajku a to přesto, že řidič točil motor jen do 6 tisíc otáček a poslední dva tisíce otáček nepoužil.
Ja tam jedu jezdit i fotit, což je předpoklad pro to, aby se nepovedlo ani jedno, ani druhé.
Ale bude tam fotit jezdil a fotit i dcera, tak snad nějaké fotky vyjdou, mimochodem tyhle jsou také ty její. Ale ona se zase bude starat o přítele, který bude jenom jezdit.
Minule bylo hodně mokré a studené počasí, což bylo sice dobré pro fotky, ale odpoledne jsme z toho počasí byli dost vyřízení.
Viaggi píše:Mňa by názov nalákal, Libanonská kuchyňa je výborná a hummus mám rád
Hummus sice nemusím (jiné věci z Libanonu naopak klidně), ale o to by tolik nešlo, mně spíš fascinuje to slovní spojení "humus a spol"
Jinak ale samozřejmě najít v Barceloně něco dobrého je velmi snadný úkol - výběr dle libosti Pro inspiraci dvě fotky z tržnice a pak jedna mobilovka z oficiální večeře