Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
NevimAVM píše:To jsou debaty tohle pokazdeuz vzdycky jen chybi rict "a kolik si v zivote prohulil"? (Ja nic, nesnasim to, v zivote jsem v tlame nemel cigaretu, ble)
A ted si vemte, ze stejne jednou vsichni umreme a tohle vsechno jakoby se nestalo v tu chvili a je jedno, co clovek dela, co si kupuje, kde byl. Proste ve finale game over tak ci tak. To je jiny level filozofovani hosi
Za sebe teda musim rict, ze jsem si nekoupil vysledek (par prumernych fotek z milard co lidi foti mi lezi v pc, supr), ale tu cestu za nim, ty zazitky kdy vylezu do prirody nahanet ptacky a dalsi zviratka, to mi dava asi nejvic + ten pocit, ze se tim pak "pochlubim" lidem, ktery to z vetsiny stejne nezajima
tomashr píše:Jakékoli hobby je kompenzační mechanismus, to je jeho podstata (v mozku se aktivují centra odměny a tak, popsáno xkrát). Bráno logicky je v podstatě jakékoli hobby naprostý nesmysl a je úplně fuk, zda je to něco na pohled aktivního anebo je to spojeno s nákupy. Zrovna s tím, že je něco "zdravější", bych byl hooodně opatrný, klasikou je rekreační běhání - upřímně počet lidí, kteří se tím ublížili a v lepším případě řešili dost nepříjemností je poměrně šílený
Ono fakt nemá smysl v tom hledat rozumnost - píšeš že na kole zajede lepší čas, ale při suché logice je to až na pár vrcholových sportovců úplně o ničem a děsná blbost - prostě se "jen" odmění dobrým pocitem...
Jenže právě o tomhle to je - smysl různých koníčků je právě v tom, aby měl člověk nějakou náplň a pocit uspokojení i z volného času. Za mne je vlastně v pohodě cokoli, čím si člověk vyloženě neškodí - problém je třeba sport do extrému, GAS vedoucí k zadlužování a tak. Pokud se to ale udrží v rozumné míře, tak může fungovat skoro vše. On i ten kritizovaný GAS (netýká se jen focení) je v podstatě fajn, pokud tím člověk nikomu neškodí a utratí jen to, co v pohodě může, tak to potěší docela dost.
25Paladin píše:Nemám pocit že by sme šli do hádky. Len mi prišlo od teba úsmevné čo si napísal. Tak isto ako tá tvoja myšlienka "ako som vlastne ušetril" ...
A čo teda ako hodnotíš výmenu máš z R7 lepšie fotky?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků