Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
chvd píše:Tak mnozi rikaji, ze je zabavne to, ze nelze mydlit desitky snimku za sebou, ale clovek ma tendenci si rozmyslet, co a jak vyfoti. A hodne dela to, ze je to trendy. Samozrejme zatim v minimalni mire, ale par jedincu to zaujme uz tim, ze je to proste zase neco jineho. A nekteri prave i vyvolavaji a zvetsuji.
cport píše:No já ke kinofilmu čuchnul v době, kdy Pentax ještě neměl FF. Tak jsem si pořídil za 500,- starší kinofilmový foťák s AF. Jako zkušenost to byla bombastická. Překvapilo mě, jak jednoduché to focení s tímto bylo.
tomashr píše:Jen dotaz - kolik toho máš v tomto režimu nafoceno, že si dovolíš psát rázná tvrzení o spojení horšího s obou světů či že "když už, tak 4x5"?
Já mám hodně silný pocit, že jsi v životě na planfilm nefotil (a kdoví zda na ten skenovaný kinofilm)...
Sám jsem shodou okolností začal kinofilmy skenovat už před příchodem digitálních fotopřístojů, byl jsem v tomto v ČR docela průkopník a i to prezentoval na některých akcích (už někdy kolem roku 2000) a tento postup opravdu není marný a právě že spíš spojuje klady.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků