Fotohospoda

Obecná diskuse aneb Co se jinam nevešlo

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod landov 31. 12. 2021 06:46

Pridam este jedneho. Aj ked je tam splet rusivych konarov, tak zapozoval mi paradne.
Obrázek
landov
Expert

Odeslat příspěvekod pavelmeli 31. 12. 2021 16:25

Chci pochválit vložené fotky a taky úplně všem popřát ať se daří i v Novém roce lépe než letos, především ve zdraví a bez jakýchkoli potíží... Novou technikou, co bude skvěle sloužit si udělejte radost a taky přeji štěstí na náměty k focení... 8-)

P.
pavelmeli
Návštěvník

Odeslat příspěvekod landov 1. 1. 2022 10:04

Novy rok zacinam novorocnym cvakom z okna. Slnko na par minut vycarovalo atmosferu a pre dnesok sa nadobro schovalo.
Obrázek
landov
Expert

Odeslat příspěvekod pemar 1. 1. 2022 12:07

Nový Rok začínám karanténou (manželka je pozitivní na Covid), ztracenými hodinkami, rozbitými brýlemi (upadly mi a odštípl se kus skla) a píchnutou pneumatickou u auta, to vše jsem ještě stihl v posledním dni v roce. Měl jsem v plánu vyrazit na otočku na Šumavu a udělat pár fotek, což se mi z výše uvedených důvodů nepodařilo, on to byl souboj s časem, slunce svítilo jen krátce.

Takže přeji všem více štěstí, než jsme měl já a doufám, že v roce 2022 se pomalu dostaneme do stavu, kdy ty pozitivní zprávy budou převažovat.
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod landov 1. 1. 2022 12:14

Pemar: to nevymyslis :-)
landov
Expert

Odeslat příspěvekod Dolgor 1. 1. 2022 12:32

Třeba to bylo štěstí. Kdo ví, co se mohlo stát po cestě ;-)
Dolgor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oldbas 1. 1. 2022 13:19

pemar píše:Nový Rok začínám karanténou (manželka je pozitivní na Covid), ztracenými hodinkami, rozbitými brýlemi (upadly mi a odštípl se kus skla) a píchnutou pneumatickou u auta, to vše jsem ještě stihl v posledním dni v roce. Měl jsem v plánu vyrazit na otočku na Šumavu a udělat pár fotek, což se mi z výše uvedených důvodů nepodařilo, on to byl souboj s časem, slunce svítilo jen krátce.

Takže přeji všem více štěstí, než jsme měl já a doufám, že v roce 2022 se pomalu dostaneme do stavu, kdy ty pozitivní zprávy budou převažovat.

Když se to sere, tak se to sere. A neuděláš s tím vůbec nic.
oldbas
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bob222 1. 1. 2022 18:23

Ja som hneď po mozgovej prihode (našťastie bez vážnych následkov) nafasoval covida. Prežil som. A hovorím si, že na pokakaného aj hajzlík padne. A hovorím si, že mnohí dopadli horšie... :)
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pemar 1. 1. 2022 19:08

Přeji brzké uzdravení !

Ono si to všechno postupně sedne, to se holt stane, že někdy člověk vykročí do Nového roku o kousek hůře, než by chtěl.
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod cport 2. 1. 2022 09:33

Pemare, tak at uz je jen lip ;-)
cport
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Grimjaur 2. 1. 2022 13:08

Všem přeji štěstí a zdravi. PF2022 Radim
Přílohy
9938C1B6-E7A5-4447-BD27-88CDF2C044E2.jpeg
Grimjaur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod landov 2. 1. 2022 13:17

Aj tebe...dávno si tu nebol.
landov
Expert

Odeslat příspěvekod Grimjaur 2. 1. 2022 15:55

Ahoj, víš co já sem chodím si počíst, ale jinak fotím málo, furt v práci s kamerou na rameni. Clověk pak moc na focení nemá chuť. Navíc jako dvakrát zainjektovaný mutant musím potvrdit problémy jak píše Bob. Všechno na lejno a pocítám že tak 7 dávek vynechám, počkám si až to vychytají a lidi po tom nebudou chcípat. Cili optimismem nesrším, jen doufám, že se to zlepší a snad najede na normální koleje. Takhle aspon více cvičím na kytaru, skládám, nahrávám a nemám pocit, že to je prom…ý čas.:)
Technika : Furt se to mění
http://fotomobil.blog.mobilmania.cz/
Grimjaur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod landov 2. 1. 2022 17:42

Ja som pre par dnami dostal 3.injektaz, zatial nemam nijaky problem. Tiez ale nie som si 100% isty takouto vakcinaciou...ale to sem nepatri. Kazdopadne, rad ta tu vidim a zelam vsetko nech sa na dobre obrati :-)

Dnes poobede som chcel vyrazit na cintorin kvoli jednej hrobke z 18.st., bola cely den hmla, akurat na cintorine pri hrobke, kde su okolo stromy bolo bez hmly...tak aspon cvak z Kalvarie po ceste nazad.
Obrázek
landov
Expert

Odeslat příspěvekod tomashr 3. 1. 2022 09:21

Davidof píše:Ale celkově bych mu dal 90/100 - ale používal jsem ho zatím výhradně pro pohyb po závodišti - nandat, přejít, sundat …

Klidně se mi smějte či mně označte za stárnoucího konzervativce, ale mně pořád připadá pro reportérské účely typu zde zmíněného pohybu po závodišti nejlepší dnes dost vymírající alternativa, totiž velká brašna přes rameno, já například mám už takřka historický (a už dávno nevyráběný) Tamrac Pro 12 - https://www.fotoskoda.cz/tamrac-5612-pro-12/ .
Je to praktické pro přístup, prohrabávaní, při focení se to prostě hodí na zem před fotografa, kde to stojí v jasně dané poloze a ještě se na to dobře odkládá druhé tělo atd.
Batohy jsou super na různé delší výšlapy a turistiku, také jeden užívám, ale pro různé akce ze sportu atd., kde se spíš přemisťujeme na relativně malé ploše mi prostě připadá "tradiční řešení"dost smysluplné. Bohužel nabídka je dnes poměrně malá, u brašen přes rameno převládají dnes různé spíše módní doplňky a obecně menší velikosti, pak styl messenger (ten není úplně špatný), těch vyloženě klasických velkých dost ubylo, ale pořád se najdou...
Blog Fotozóna - https://blog.fotozona.cz
tomashr
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka