a ještě mne fascinovalo, jak lidé nedodržují odstup, podívejte, jak jsou namačkaní na Kampě při krmení holubů, racků, kachen a nutrií:

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Dolgor píše:U vakcín jsou vedlejší účinky naprosto přirozená věc, vždyť přeci jde o vpíchnutí cizorodé látky do těla, na kterou reaguje imunitní systém.
Dolgor píše:Davidoff, já nevím, jaké přesně jsou u vakcín podmínky pro vedlejší účinky, ale určitě by vakcína ani v tomhle spěchu neprošla,
noxx_cz píše:Zkusím trochu na jiné téma. Potřeboval bych poradit, jak se dá dostat vlastní - ručně kreslené "logo" nebo podpis do procesu úpravy fotek? Tzn., že mám obyčejnou tužkou návrh na papíru a rád bych ten podpis používal u určitých veřejně publikovaných fotek. Jak se to, prosím, dělá? Napadnul mě grafický tablet (nemám) a ručně ty obrysy tabletem do photoshopu překreslit. Nebo obyčejný scan? Ale co pak s tím? Poradí někdo?
chvd píše:2-logistika pacientu je delana tak, aby byly vzdy nemocnice ci pracoviste, ktere nebudou stihat...neboli zamerne se navazi pacienti tak, aby dane misto nestihalo nebo temer nestihalo a jsou vyborany pracoviste, kde jsou lekari, kteri maji vetsi zajem o soc site a medialni pozornost nez o medicinu samotnou ..
chvd píše:4-system je nastaven tak, aby bylo financne vyhodne mit kovid pacienty
milann88 píše:Tenhle nazor o spiknutí radim k největším bizarum, co jsem za poslední dobu četl. To už mi přijde hodně mimo, na te mikro urovni toho mají všichni plny kecky, takže to nedává smysl a vláda diky svým krokům ztrácí preference, takže to také nedává smysl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků