Fotohospoda

Obecná diskuse aneb Co se jinam nevešlo

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod cport 6. 1. 2021 14:29

Davidof: Jestli ti to delaji pravidelne, tak bys tady nemel oznamovat predem, ze cekas zasilku :)

Landov: Tak to ja vzdycky doufam, malokdy to vyjde :) Dopoledne tu byl dest se snehem, v poledne uz jen dest, odpoledne se uvidi ...
cport
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Davidof 6. 1. 2021 14:36

Snad už ne, udělal jsem opravdu hnusnej rambajs, teď už normálně fungujou.

U nás v Plzni sněží, ale je cca +- 0, takže je to na hraně.
https://www.zonerama.com/Davidoff/190455
Davidof
Expert

Odeslat příspěvekod landov 6. 1. 2021 14:42

Sa mate, tu je +4 a dazd vyzera byt az do vecera.
landov
Expert

Odeslat příspěvekod pemar 6. 1. 2021 16:08

Obrázek

:-(.
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod cport 6. 1. 2021 17:48

Tak podruhe to dovezli v poradku, ale chumelenice se nekona, tak jsem to je procvakal "nasucho" :)
cport
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 6. 1. 2021 20:34

Flor.cz píše:To co pak ten doktor říká, nemění nic na tom, že vychází z dat o celkových úmrtích, které ty sám nepovažuješ za dostatečný důkaz. To je aspoň kognitivní disonance. Na jedné straně se tu oháníš tím videem a na druhé straně data ze kterých vychází nepovažuješ za dostatečná.

Jak nemeni? Rika, ze muze byt klidne vic pripadu, to je to, co ty si puvodne ignoroval a stale ignorujes, respektive se tocis na tom, jak ze byl jeho odhad nepresny.
Ja jsem po tobe chtel dukaz, ze ta cisla mrtvych primo souvisi s covidem a ze to nejsou jine pripady, tedy ze ti lide zemreli vyhradne NA covid, abych vyloucil moznou manipulaci, kdy se nekdo, kdo zemrel na obycejny zapal plic (bez covidu!) ci chripku (jo sorry, ta vlastne tento rok vubec neni pritomna!) a nebo napriklad na onkologicke onemocneni (kde jen na rakovinu tlusteho streva zemre v prumeru DENNE!!!! 10 lidi), ci na cokoliv jineho, proste hodi do kolonky "zemrel na covid". A v souvislosti s timto podezrenim jsem napostoval i rozhovor s Okamurou, ktery se odvolava na Babise a Prymulu, kteri priznali to, co priznali, zajiste sis to pustil, tak to nemusim opakovat. Cili pokud si nemyslis, ze si cely ten pribeh Okamura vymyslel, tak se jedna o svedectvi toho, ze si je vlada manipulace s cisly moc dobre vedoma, nerkuli je podporuje.

Prestan mi podsouvat, ze se ohanim nejakym videem. Toto konkretni video je pouze nahled na to, jak to muze videt jeden konkrenti lekar. Nasazel jsem tady ale jine argumenty, v podobe statistik ci prohlaseni tech, kteri muzou za soucasny socialni stav, z nejakeho duvodu je ale kompletne ignorujes.

Sleduj denne na seznamu ta cisla, sam si to muzes overit, z ceho je to cislo novych pozitivnich slozene. To cislo, kvuli kteremu praskaji titulky ve svech a kvuli kteremu se dela bububu, vladou pocinaje (viz prodluzovani nouzoveho stavu), histerickyma vydesenyma ovcanama konce. Jednou to muze byt snad i velka nahoda, pak uz je to ale vzorec:

Obrázek

Dnes rano:
Obrázek

Dnes v prave poledne:
Obrázek

Porad nic, porad to nevidis?
Petr Luňák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod R.I.P 6. 1. 2021 20:45

Petře, já si myslím, že tě někdo opravdu celej život podvádí, ale ty jako správný člověk na to vždycky přijdeš. Bravo!
R.I.P
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Grimjaur 6. 1. 2021 23:18

R.I.P píše:Petře, já si myslím, že tě někdo opravdu celej život podvádí, ale ty jako správný člověk na to vždycky přijdeš. Bravo!

Zbytečně osobní, stojí ti to za to?
Technika : Furt se to mění
http://fotomobil.blog.mobilmania.cz/
Grimjaur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chvd 6. 1. 2021 23:28

milann88 píše:Super, tak už tu máme i Billa Gatese, někteří jsou ve svém živlu...

A v tom je nejaky problem? Nebo co je na tom odkazu spatne? Rad se necham poucit.

-- 6. 1. 2021 23:45 --

Ferin píše: A za druhé si tak maně vzpomínám třeba na rok 1995 a zavření mj. škol a dalších zařízení, kdy tehdejší chřipku covid úmrtností překonal až v posledních dnech, ovšem měl na to nesrovnatelně delší dobu. Což na to, že chřipka je obecně daleko líp zmáknutá, ...

A je relevantni srovnavat ty dve nemoci, kdyz se k nim pristupuje zcela odlisne?
Sbiraji se jina data.
Jedna z techto dat jsou z klinickeho hlediska z velke casti zcela irelevantni.
Jedna z tech nemoci se leci, druha se nechava zabijet pokud je sance, ze "nemocny" jeste muze poslouzit jako zdroj do statistik.
S daty jedne z nich bylo manipulovano na mezinarodni urovni.
.....
Aneb jak by asi vypadaly statistiky treba chripky, kdybychom k ni pristupovali jako ke c19?
Jak by asi vypadala statistika lidi, ktere zabije alkohol, kdybychom kazdeho, kdo se kdy pripil po jeho smrti zahrnovali do "obeti alkoholu" ..
Smutne koukajici deti bychom zase mohli zahrnovat do obeti pedofilu. ...
Co jsem se zde naucil:
Čím více MPX nebo větší datová velikost, tím více detailů.
Čím větší "dynamický rozsah snímače", tím vhodnější na focení pošmourna, zamračena.
Software neprodáváný v krabicové verzi zákonitě upadá ve vývoji.
chvd
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Grimjaur 6. 1. 2021 23:47

Tady padá sajrat v mixu sních a déšť, což je mi fuk, páč čtvrtý den ležím s chorobou, který byla v těchto končinách definitivně vymýcena před rokem. Loni v lednu jsem si vybral covidobundus a letos obyčejnou chřipku. to druhé je pro mě příjemnější, každopádně nepatřím ani mezi eboláře, ani chřipečkáře na druhé spetru názorů. Za kamerou jsem byl svědkem sopousty událostí, které můj názor dost posouvaly a ani teď to není definitivní. Ted dával do rozhovoru stanice COvid ČT rozhovor hejtman Kuba, a co říkal je dost podobné co zažíval jeho pardubický kolega. V tv se vrchní koblih Bureš prsí co všechno udělal a v reálu to bylo dost jinak. Když se to zesr...lo, tak tam strčil Kena Vojtěcha. S vším respketem k tomu moribundusu jsem se snažil omezit vše jen na pracovní kontakty, což mi vrchovatě stačilo, přesto musel Koblih jet se vší parádou do zahraničí na dovču a to i když byl varovaný, že v CHorvatsku to *****í pruserem. Zase něco o čem vím, páč jsem u toho byl. Jako co zažívají starostové je na palici a já bych se na to dávno *****..l a hodil. Ty lidi to kálí uplně stejně jako nás. Kamarád, fotograf z olympusu klubu je primářem v ostravě, Nevím kdy chodil chrápat, ale určitě i ve zkouškovém období se vyspal více než ted při tom co se dělo. Na druhé straně se mediální spermata ze Seznamu a podobnáých talentovaných medii chopili tématu jak tady ukázal Petr. Stálé zvaní strého Brůny Flégra, Kubka a dalších předních čelnů svědku covidových bylůa časem doplněno islamofilem Hořejším a to stélé bububububu napáchalo další škody, ale hlavně e byla sledovanost. A pokud vezmu Evropu, tak vidím globální šílenstí , které překonává i moribundus. V Itálii restrikce jak prase, ale nezletilí učenci, inženýři, doktoři gynekologové z řad migráčků proudili do Evropy stále stejně svižně. Opět mám v Itálii pár blizkých přátel, i přímo z týmu býleého vícepremiera, který jediný obchod z uprchlíky uměl zastavit. Jdeme dále. Bratři Slováci by o mohli o bačovaní premiéra Matelka Islam Psychopatoviče napsat romány, ale obávám se že moc slušných slov by tam nebylo. Tam je našlápnuto k fašistickému státu velmi silně, asi jako v Evropě ke covid apartheidu. A pak tu je Bělorusko, to je vám zázračná země, té se totiž covid nějak vyhejbá. Jinak bych potřeboval vysvětli, proč ziskově parazitické organizace přisáté ne ojroUhnijní peněnžní cecík s požehnáním rudých ojrokomisařů podoporovaly protistání demošky. To demošky u nás byl po zásluze rozehnány, protože covid. Upřímně je mi fuk kdo je v Bělrousku šefem, ale to že tam nemají covidáka jim asi závidím, asi by se mi dnes lépe dejchalo. Fakt je to sfinje. Když jsme natáčeli pagan balckmetalový videoklip tak jsem si nechal i díky vip kontaktům nechal udělit pardon a potvrzení výjimky. Protože v tom PESovi se ani prase nevyzná. Takhle bych mohl pokračovat asi ještě pul dne. Za sebe jsem pesimista, protože osobní svobody skončili a život jak jsme znali skončil. Hell Awaits
Technika : Furt se to mění
http://fotomobil.blog.mobilmania.cz/
Grimjaur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chvd 7. 1. 2021 00:05

Grimjaur píše: Za sebe jsem pesimista, protože osobní svobody skončili a život jak jsme znali skončil. Hell Awaits

Jo.
No treba by slo jeste neco delat, Je jich jen par(pravdepodobne). Problem bude ale asi spise ten, ze zaslepenych linych nemoudrych je strasne moc.
Naposledy upravil chvd dne 7. 1. 2021 00:15, celkově upraveno 2
Co jsem se zde naucil:
Čím větší "dynamický rozsah snímače", tím vhodnější na focení pošmourna, zamračena.
chvd
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Dolgor 7. 1. 2021 00:06

To chce hodně odvahy sem přijít a tvrdit, že počet nových případů je složením (součtem) tří jiných čísel. To dopočítávané číslo jsou "aktivní případy". Bylo by fakt blbý, kdyby ty součty nevycházely ;-)

-- 7. 1. 2021 00:14 --

Budoucnost vidím růžově. Máme tu odborníky na všechno a není jich málo. Kde se dají koupit ty brejle, abych viděl jen, co se mi hodí? Nestačilo by spát na břiše?
Dolgor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod chvd 7. 1. 2021 00:18

Na to abys videl svet, kterej se toci kolem odborniku a ne kolem moci a majetku evidentne nic kupovat nepotrebujes.
Co jsem se zde naucil:
chvd
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kirtap 7. 1. 2021 00:20

Petr Luňák píše:Sleduj denne na seznamu ta cisla, sam si to muzes overit, z ceho je to cislo novych pozitivnich slozene. To cislo, kvuli kteremu praskaji titulky ve svech a kvuli kteremu se dela bububu, vladou pocinaje (viz prodluzovani nouzoveho stavu), histerickyma vydesenyma ovcanama konce. Jednou to muze byt snad i velka nahoda, pak uz je to ale vzorec:

Porad nic, porad to nevidis?

Obávám se, že to je jen chyba ve výpočtech na straně Seznamu. Když se podíváš na tabulku počtu vyléčených přímo na stránky MZ https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19 tak tam najdeš úplně jiná čísla.
tabulka.jpg
Kirtap
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 7. 1. 2021 00:43

Dolgor píše:To chce hodně odvahy sem přijít a tvrdit, že počet nových případů je složením (součtem) tří jiných čísel. To dopočítávané číslo jsou "aktivní případy". Bylo by fakt blbý, kdyby ty součty nevycházely ;-)

Bylo by dobre si precist, co ta "jina cisla" znamenaji. Urcite mi pak bez problemu objasnis, proc se do novych potvrzenych pripadu, diky kterym jista cast populace vysiluje a ktere krmi titulky zpravodajstvi, zapocitavaji zotaveni a zemreli.

Obrázek
Petr Luňák
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka