Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Davidof píše:cport píše:Stejne je zvlastni, jak ten marketing funguje. Vyvoj nove high-end zrcadlovky Ricoh oznamil uz snad rok a pul zpatky, prubezne to potvrzuje na rozhovorech, i to, ze nepujde o primeho pokracovatele rady K-3II, ale jiny koncept ... no a ted se vyhodi par fotek a opet se z toho opet dela novinka a potvrzeni faktu, ze Ricoh nespi![]()
Obdobne je to s temi 100 lety Pentaxu. Snad od unora se v diskuzich vyskytuji brblalove, kteri pri kazde novince (napr. uvedeni 11-18/2,8 a dalsich) nezapomenou zduraznovat, ze se teda Ricoh k tomu stoletemu vyroci nejak nepochlapil. Co na tom, ze Ricohem potvrzene datum vyroci je az ke konci listopadu, tusim 27.11.
Zrovna ted jsem četl diskusi u Fuji ohledně zrušené 35/1 a ohlášené 50/1.
Taky to nebylo přijato s pochopením, vůbec jsem netušil, co všechno by se mělo údajně upgradenout
Kdyby ohlásili, že neudělají tu 35/1 ani 50/1 ale že jen zlepší ty starší skla, ozvala by se patrně druhá polovina pole
Hehe .. "zviditeľnuje" .. to je fakt to správne slovopavelmeli píše:No Ricoh se taky docela zviditelňuje, alespoň podle této zprávičky o nové APSC zrcadlovce.... https://photorumors.com/2019/09/19/rico ... -c-sensor/
Toto nie sú slová fanúšika, ktorého viera je pevná, lebo sa má o čo oprieťFXE1 píše:Ty si žiarivý príklad fan(atik) klubu bez súdnosti. Týmto blábolom ani sám neveríš.
FXE1 píše:Najbližšie až na Vianoce, ak budú nejaké prebytky jedla
wikxzen píše:Davidof píše:cport píše:Stejne je zvlastni, jak ten marketing funguje. Vyvoj nove high-end zrcadlovky Ricoh oznamil uz snad rok a pul zpatky, prubezne to potvrzuje na rozhovorech, i to, ze nepujde o primeho pokracovatele rady K-3II, ale jiny koncept ... no a ted se vyhodi par fotek a opet se z toho opet dela novinka a potvrzeni faktu, ze Ricoh nespi![]()
Obdobne je to s temi 100 lety Pentaxu. Snad od unora se v diskuzich vyskytuji brblalove, kteri pri kazde novince (napr. uvedeni 11-18/2,8 a dalsich) nezapomenou zduraznovat, ze se teda Ricoh k tomu stoletemu vyroci nejak nepochlapil. Co na tom, ze Ricohem potvrzene datum vyroci je az ke konci listopadu, tusim 27.11.
Zrovna ted jsem četl diskusi u Fuji ohledně zrušené 35/1 a ohlášené 50/1.
Taky to nebylo přijato s pochopením, vůbec jsem netušil, co všechno by se mělo údajně upgradenout
Kdyby ohlásili, že neudělají tu 35/1 ani 50/1 ale že jen zlepší ty starší skla, ozvala by se patrně druhá polovina pole
Já třeba, když se nad tím zamyslím, si nejsem moc jistý, že by starší objektivy potřebovaly nutně aktualizaci. Funguje to, snímky to produkuje hezké (některé optické nedokonalosti a specifický charakter kresby je vysloveně proslavily a několik z nich je, alespoň teda na forech, vyloženě "kultem", jako např. 35/1.4, 56/1.2 atd.). A když něco dobře funguje, tak proč to znovu vydávat jen proto, že lidi chtějí, aby to mělo nový "pohon" a bylo weather resistant? To vidím spíš až na dobu, kdy Fuji splní plán, který si dali. Tedy X systém "naplnit" zásadními skly a až nebudou mít do čeho "píchnout", tak mohou zahájit aktualizaci starších skel z let minulých.
Mě více baví, když vidím něco zcela nového. S novou vývojovou linkou, novými možnosti a technologiemi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků