Dalsi vec co me zaujalo, ze lidi z oboru "negoogluji" svuj obor, takze doktori casto nevygoogluji to co Pemar, at je to treba na WHO apod, takze vubec nevedi, co je trendy. Takze je tam sice HTML 5 animace, ze umrelo pul milionu lidi na malarii, ale v te lokalite, pro kterou mi to u nas v ustave vydavali, nikdy o nikom kdo by umrel na malarii neslyseli, notabene aby byl "bilej". Nebo aby byl "nemocnej".
Rizika podcenuje nejvice ten, kdo nechape souvislosti, tezko hodnotit, ale vetsinou to chce cas. Pak se spocita, kolik mel za poslednich 10 let autonehod, nemoci, nebo kolikrat byl v kriminale.
Moje zkusenost je, ze kdyz nekdo operuje naprostyma picovinama, od matraci s ruznou tuhosti, antialergickych dek, syderickych kyvadelek, prasky aby mu nes_mr_delo hov_no, tak ma vetsinou velmi, velmi spatna statisticka cisla. Tedy 5x rymicek do roka, bolenicko za krkcem, bolenicko pajslu a paradoxne si mysli, ze rymycku ma proto, ze se malo oblikl a mel malo teple rukavicky. Vubec je nenapadne, ze je to naopak. Jak jsem predseda predstavenstva organizace co bojuje proti biomatkam, tak musim uznat, ze asi 1/5 prdlejch matek ma docela vymakany decka, kdyz jsem jezdil s deckama na tyden do slanych bazenu, tak tam litaly po venku v unoru v kratkem tricku, fotr v bermudach a tricku sedel dve hodiny pred hotelem s kamaradem a kourili nejaky divny cigarety. Decko 10 let veku klidne preruckovalo nejakou 8m kladu 3m nad zemi apod. Uplne jsem se stydel, ze moje decko ma mikynu. Nakonec jsem to dopracoval s statistikou dcery tak, ze za 1 pololeti v tomto rocniku ma 0 omluvenych a 0 neomluvenych hodin. Ted II. pololeti ma 3 hodiny kvuli zubarovi teda ale