Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Grimjaur píše:Dost lidí se díky ochranářským tendencím cítí fakt bezpečně a jede v režimu poloautomat (nádech výdech) Při každé kolizi se pak musí měnit zákony aby nebylo bebí a tak to pokračuje. Schválně si všimněte, kolik "mamynek" (termín mojí kamarádky) strčí do cesty nejdříve kočárek s pacholetem a pak se teprve rozhlédne. A příjde jim to úplně normální, protože absolutní přednost a ona je mamynka né?
Radek71 píše:Polaroid jsem koupil asi 2015. Otresna kvalita. A to proto, ze to krachlo a koupili to “hipsteri” a uci se to delat, 50. lete knowhow se resetlo.
Jinak je to jako kdyz rezes drevo rucni pilou. Kazdej si chce riznout a je zabava, ale jinak je to ufonskej oldschool, a to beru bezny foceni, ne ze to fakt maj v ruce poziraci avokadovejch toustu ve flanelce. Tam je to na vpich jehlice do leve ledviny ihned.
pemar píše:Radek71 píše:Polaroid jsem koupil asi 2015. Otresna kvalita. A to proto, ze to krachlo a koupili to “hipsteri” a uci se to delat, 50. lete knowhow se resetlo.
Jinak je to jako kdyz rezes drevo rucni pilou. Kazdej si chce riznout a je zabava, ale jinak je to ufonskej oldschool, a to beru bezny foceni, ne ze to fakt maj v ruce poziraci avokadovejch toustu ve flanelce. Tam je to na vpich jehlice do leve ledviny ihned.
Oni z toho požírání avokádových toastů dělají docela vědu, takový toast stojí klidně i 15 dolarů, hodně řeší ingredience, crusty artisan breads, sourdough, rye, wheat, multigrain, musí tam být třeba i v Austrálii Fresh California Avocado, rajčata jsou také věda, heirloom or beefsteak tomato, samozřejmě maximálně čerstvé a v bio-kvalitě, ale úplný klíč je ta správná slanina, na té se nesmí šetřit, volí se speciální druhy, jako řeba maple bacon, peppercorn bacon, turkey bacon ale úplně mne rozsekal veggie bacon, ten je prý také hodně populární.
Základní jsou prý tři druhy, s volským vejce, se slaninou nebo s rajčetem. To jen tak pro off-topic pro rozšíření obzorů, takový malý pozdrav od Miciny, která má v této komunitě pár známých.
Jinak my jsme byli včera na pálení čarodějnic, ale protože byl v Praze zákaz pálení, tak jsem si to zase tak moc neužili, takže foťák šel zpátky do brašny.
pemar píše:My jsme byli na výletě v Karlových Varech, tak jsem říkal, že tam ulovím fotku nějaké extravagantní mladé Rusky, vzal jsem si 300/4 a dopadl jsem jak sedláci u Chlumce, protože tam byli samí staříci, jak kdyby měl klub důchodců vycházky, jinak by to bylo docela snadné, ženské jsem tam předváděly pod rozkvetlými stromy jako o závod. Jenže polovina z nich byly asiatky a 95% v penzijním věku nebo to byly ošátkované arabky. Takže nakonec jsem “ulovil” jen dvě a obě šly do koše:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků