Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
lukas_highenergy.cz píše:No tak jsem dneska vytáhnul rodinu na Sněžku (lanovkou) a následně sešel po "nekočárkové" cestě pře Růžohorky do pece. S kočárem to byl slušný masakr, takže sem utahaný i po výletu s dětmaA nebo stárnu... Každopádně tady vedou mobily, občas nějaký Canon, 2x sem zahlídnul PEN. A poláci fotí Ultrazoomy
Jinak s focenim z toho nic nebude. Dítě se nám/bylo dostaveno před dovolenou, takže jsme rádi když v noci spí a pokud bych chtěl vstávat na východ slunce, tak to mladší probudím, to následně probudí to starší a mě zabije ženaTakže fotim jen po cestě, štěstí, že se A7+28/2 vejde i do horní kapsy báglu. No ale vaří dobře, na baru 5 druhů rumu, kafe se taky dá, výhled na sněžku a wifi i před chalupou. Tak aspoň degustuju
Radek71 píše:Polaroid jsem koupil asi 2015. Otresna kvalita. A to proto, ze to krachlo a koupili to “hipsteri” a uci se to delat, 50. lete knowhow se resetlo.
Jinak je to jako kdyz rezes drevo rucni pilou. Kazdej si chce riznout a je zabava, ale jinak je to ufonskej oldschool, a to beru bezny foceni, ne ze to fakt maj v ruce poziraci avokadovejch toustu ve flanelce. Tam je to na vpich jehlice do leve ledviny ihned.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků