Kdy nahradí bezzrcátka APS-C zrcadlovky?

Obecná diskuse aneb Co se jinam nevešlo

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod pemar 3. 3. 2018 19:23

Já fotky na televizi neprohlížím, byť jsem to měl jeden čas propojené s NAS serverem, kde jsem měl i fotky. To jsem si spíše ze serveru pustil nějaký film, když jsem nenašel v televizi žádný program, který by mne zaujal. Dnes mě to bezpředmětné, na televizi se dívám jednou do roka, když tam hrají ligu mistrů ve fotbale. Fotky si nejčastěji prohlížím na tabletu, pár jich mám vytištěných a rozvěšených po stěnách, většinou děti.
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod Radek71 3. 3. 2018 19:34

Byval jsem osamocen, kdyz jsem tvrdil, ze prohlizeni fotek na tabletu je plnohodnotne. Co bylo fascinujici, ze ti lidi, co byli jakoze pro kvalitu a klasiku to nekdy hrotili az tak, ze budto ve vysledku listovali 9*13 z labu nebo strkali A4 z laserovky do eurofolie a "prohlizeli si vytisknutou fotku, coz je jina kvalita nez monitor a kvuli tomu oni foti".
Nejak tak si predstavuji i Fotice.
Mimochodem, obcas existuje nalestena bida, nekdo vyladi uplne hruzne fotky, ale jeste nikdo nikdy mi neukazoval dobry fotky v nejakym povlovym rezimu.
Radek71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kozakm 3. 3. 2018 19:52

Tak jsem dnes zase fotil pidičipem... kam se hrabe APS-C :)

Obrázek
kozakm
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Radek71 3. 3. 2018 20:07

Ja mam objednany COMBO a zase posunuli termin doruceni! Uz chci byt jako Kozak a porad to posouvaji!
Radek71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pemar 3. 3. 2018 20:34

MK: Tak z tohohle nepoznám vůbec nic, vypadá to na první pohled jako cokoli, protože fotíš sport, tak to nebude obloha, je tam cosi jako postava, takže to bude asi něco někde na ledě, hokej to není, takže něco curling nebo cyklistika nebo něco podobného. Upřímně, nemám moc chuť to luštit a na oddilovou nástěnku bych si to asi nedal. Krasobruslení?
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod kozakm 3. 3. 2018 20:40

Zeiss na to bohuzel nepovesim, no...
kozakm
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Radek71 3. 3. 2018 21:01

Az Kozak vyfoti makro japonske mince, tak bude asi taky debata, jestli jsou to sipky nebo dostihy.
Radek71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pemar 3. 3. 2018 21:10

Tak schválně, Radku71, poznáš z toho aspoň ten sport?
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod Davidof 3. 3. 2018 21:21

To se ale u mk může lehko stát, že z jedný fotky nepoznáš, o co jde ;-)
Davidof
Expert

Odeslat příspěvekod kozakm 3. 3. 2018 21:23

Krasobrusleni by to v podstate byt mohlo. Ale jinak je tam uprostred motorka
kozakm
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Radek71 3. 3. 2018 21:28

Jakej sport? Proc sport? Musi to byt sport v ramci nejake asociace?
Radek71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Davidof 3. 3. 2018 21:29

Odvážní kluci ... jak tam jezdili pořád dokola ... že se neprořízli
Davidof
Expert

Odeslat příspěvekod pemar 3. 3. 2018 21:36

Tak zrovna tenhle sport jsem z toho nepoznal :-)

Ale třeba to byl podnikatelský záměr, co já vím, prodat to více sportovním svazům. O sportu jsem nepochyboval, MK skoro nic jiného nefotí.
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod Radek71 3. 3. 2018 21:57

Co byl za sport ten les se skalou?
Radek71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pemar 3. 3. 2018 22:12

Ta fotka je zajímavá, to bez debat, jen to není moc k poznání. Docela by mne zajimalo, jak dlouho tam ten dron musel ve vzduchu viset, ale moc dlouho to být asi nemohlo, aby mu nedošly baterie.
pemar
Expert

Předchozí stránkaDalší stránka