Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Davidof píše:Fidko
Jak to myslíš - omezená podpora DFD u G9 ?
kozakm píše:Přiznám se, že fotit něco klidnějšího, tak na Sony přecházím hned. Objektivy bych si nechal a používal je s adaptéry. Sice bych při každém focení sprostě nadával nad ergonomií, ale ta spolehlivost AF-S je prostě skvělá.
Davidof píše:kozakm píše:Přiznám se, že fotit něco klidnějšího, tak na Sony přecházím hned. Objektivy bych si nechal a používal je s adaptéry. Sice bych při každém focení sprostě nadával nad ergonomií, ale ta spolehlivost AF-S je prostě skvělá.
Vždyť to zamykání fotky Ti dodělali, ne ?![]()
Fidko
U té kombinace 40-150/2,8 + GH5 mám ověřeno, že to zvládá ostřit zcela bezpečně kontinuálně cyklistku 20km/hSkoro je podezřívám, že si ty charakteristiky Oly skel změřili sami, akorát to moc neprezentujou ...
Davidof píše:Vždyť to zamykání fotky Ti dodělali, ne ?![]()
Ganec píše:Veď A7III bude dostupná až v apríli .. tak ako na ňu môže prechádzať už teraz?Dolgor píše:včera jsem dostal zprávu od Marka (z Shotkit.com), že je ve Vegas a prodává svoje Nikony a přechází na A7 III. Prý je to game-changer a hřebíček do rakvičky atd.
Radek71 píše:To s tou Palavou jsem nevedel. Vzdycky jsem myslel, ze je to lamino. https://finmag.penize.cz/kaleidoskop/33 ... nou-podvod
kozakm píše:Davidof píše:Vždyť to zamykání fotky Ti dodělali, ne ? ;-)
A na tlačítka si můžu dolepit gumové kloboučky, aby se líp mačkala, že?
A čo konkrétne o tom píše?Dolgor píše:přechází na A7 III. Prý je to game-changer a hřebíček do rakvičky atd.
APS-C by uškodiť mohla:Dolgor píše:...Podle mne A7 III nemůže moc uškodit ani m4/3 ani APSC, po prvotním oblbení si většina lidí uvědomí jejich výhody - především, že mají daleko skladnější a praktičtější sestavu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků