Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
predviedol si ďalšiu časť môjho tvrdenia, že bezzrkadlovky kritizujú hlavne tí, ktorí s nimi nefotia:Fidko píše:ano, skusal som si ovladanie dotykaca napriklad na 70D a je neporovnatelne pohodlnejsie nez bolo na PEN-F
Ganec píše:(teda toho, kto ich skutočne aj používa, nielen toho kto ich len chvíľkovo skúša)
hehe, neviem aké máš predstavy že sa chovám, alebo že som mal niekedy problém vyjsť na ulicuFidko píše:Nic v zlom, ale chovat sa takto v jeho veku, hanbim sa vyjst na ulicu. On musi mat hrozne tazky zivot.
O tebe mám pocit, že práve ty si ten typický "nepripravený čitateľ"...„Protisystémové videnie sveta má v spoločnosti bežne desať až pätnásť percent ľudí, nie je to väčšinový jav. Ale na Facebooku môže nepripravený čitateľ získať pocit, že je to prevládajúci názor, čím vzniká psychologický tlak, aby sa pridal k väčšine,“
A čomu vlastne veríšFidko píše:tomu neverim
Ganec píše:Lebo realita býva zvyčajne niekde úplne inde.
Ganec píše:EDIT: Je to asi preto, lebo keďže Nikon ponúkal najväčšiu kvalitu, tak po nej ešte stále túžia
=> no a tú im vďaka APS-C a svetelným sklám dokáže poskytnúť FujiFilm (Sony má tých skiel menej)
No a keďže Canon je menej kvalitný, ale lacnejší, jeho majitelia si všímajú aj iné výhody systému
=> no a pre nich môže byť ten najlepší kompromis práve mFT
Ganec píše:predviedol si ďalšiu časť môjho tvrdenia, že bezzrkadlovky kritizujú hlavne tí, ktorí s nimi nefotia:Fidko píše:ano, skusal som si ovladanie dotykaca napriklad na 70D a je neporovnatelne pohodlnejsie nez bolo na PEN-FGanec píše:(teda toho, kto ich skutočne aj používa, nielen toho kto ich len chvíľkovo skúša)
-- 9. 3. 2017 07:35 --hehe, neviem aké máš predstavy že sa chovám, alebo že som mal niekedy problém vyjsť na ulicuFidko píše:Nic v zlom, ale chovat sa takto v jeho veku, hanbim sa vyjst na ulicu. On musi mat hrozne tazky zivot.![]()
Problém mám len s jedincami, ktorý sa skrývajú za anonymitu diskusného fóra a bojujú za domnelú vieru väčšiny.
(našťastie, v reálnom živote takí neexistujú .. vlastne som ich stretol len tu .. a ani život mi už nijako nesťažujú)
Prečo domnelú? Lebo realita býva zvyčajne niekde úplne inde.
Veríš napríklad tomu, čo je zdieľané na facebooku? Že je to názor väčšiny?
Tak si prečítaj napríklad toto: Smatana: Propaganda na Facebooku vyrába dojem, že vinou migrantov nám hrozí apokalypsa
Zacitujem:O tebe mám pocit, že práve ty si ten typický "nepripravený čitateľ"...„Protisystémové videnie sveta má v spoločnosti bežne desať až pätnásť percent ľudí, nie je to väčšinový jav. Ale na Facebooku môže nepripravený čitateľ získať pocit, že je to prevládajúci názor, čím vzniká psychologický tlak, aby sa pridal k väčšine,“A čomu vlastne veríšFidko píše:tomu neverim![]()
Dnes je "móda" aboslútne neveriť mainstreamovým médiám .. no ale podľa toho článku sa nedá ani sociálnym sieťam...
Tak komu? Alebo čomu?
-- 9. 3. 2017 07:38 --
Mimochodom: prečo si myslíš, že potrebuješ niečomu veriť, keď mnohé veci si môžeš aj preveriť a teda môžeš to aj vedieť?
kompromis s menším snímačom si spravil, keď si si kúpil Canon, hoci si si mohol kúpiť kvalitnejší Nikon s väčším snímačomstandavfr píše:za svojí osobu ti můžu garantovat,že kompromis dělat nebudu.Musel bych sám sebe přesvědčit,že menší snímač je lepší
To jo .. so starými fujinami zrkadlovkári neboli moc spokojní ..Fidko píše:X-E1 som mal 3 mesiace .. Ak su tri mesiace na testovanie CSC malo, zrejme nie je problem v pouzivatelovi, ale v zariadeni.
Nevyhýbam .. nestíham .. pracujem.Fidko píše:A zase sa vyhybas odpovediam
Pojem "lepšie" neexistuje.Fidko píše:A stale si sa nevyjadril k tym gripom. Co znamena lepsie ?
A aký som vlastne tu na fóre?Fidko píše:Ako si mam overit, ci si rovnaky v skutocnosti, ako aj na fore ? Dudisko tvrdi, ze normalne si v pohode, ale ja tomu neverim. Isty si tym byt nemozem a uprimne, ani ma to velmi nezaujima
Prehmatávaš: už len tým, že musíš pustiť objektív a ovládať foťák ľavačkou, pričom musíš celý foťák držať pomocou gripu mimo ťažiska, čo spôsobuje ďalšie problémy (ako si aj sám pripustil).Fidko píše:70D som mal v ruke asi 15 minut. Stale je pre mna ovladatelnejsi. Dotykovy displej je dotykovy stale, dotykovo tam ide ovladat cokolvek a nic neprehmatavam. Jednou rukou drzim v ruke fotak za grip a druhou ho ovladam. Ale s tazsim objektivom uz to da celkom zabrat, to pripustam.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků