Ja viem (*). Preto som sa pýtal, či to aj vidno.Grimjaur píše:Ganče, ta monáž je odfláklá.
(ovšem nie nám .. pixel peeprom .. ale či si takéto niečo už dokáže všimnúť "človek nezainteresovaný")
Na mobile sme to pred chvíľou (**) pozerali a kým som nepovedal, že je to koláž, kamoš na tej fotke nevidel nič divného
(len zväčšil tú krajšiu babu a povedal mi, že by ako samostatný záber stačila aj ona sama

(*) skúšal som to asi len pol hodinky pred cestu do práce s windows paint (a obdĺžnikovými copy-paste výsekmi), no nemalo to význam. V práci som ďalších pár minút venoval časti 3-minútového videa s oboznámením sa s layermi v paint.net a možno 20 minút ďalšími pokusmi, kým mi komp spracovával čosi pracovné.
No a napadlo ma spýtať sa, či by to už mohlo byť pre niekoho "good enough".
(fotografi by si tak mohli spraviť cenník: takáto koláž za toľko, lepšia 5x viac ..

(**) teda asi pred hodinou a pol .. kým som dočítal vaše príspevky a podobné ...

-- 8. 3. 2017 00:44 --
Jaj tieto "zuby" .. mne sa v Chrome (v ktorom zvyčajne pozerám diskusie) ani vo Firefoxe nezobrazujú .. len v Internet exploreri.Petr Luňák píše:.. zobrazit fotku z vlakna v novem okne? Zuby tam zadne nejsou, ..bob222 píše:Len nechápem, prečo tam sú na všetkých hranách zuby jak kanadská motorová pila.
Vďaka. Nenapadlo ma hneď, o čom to píše...