Tak uz vas nebudu napinat. Tady je odkaz na vsechny fotky. Jsou tam i exify takze se muzete presvedcit. Jestli chcete porovnavat sparvne, musi byt obrazek zobrazeny 1:1. Kdyz budou obrazky z panasonicku zmenseny, tak budou vypadat ostrejsi.
https://picasaweb.google.com/1147016490 ... directlinkZhodnoceni necham na kazdem at posoudi jak to dopadlo.
Moje hodnoceni je ze D700ka ostrila temer vzdy mirne za (i kdyz s jistotou to nevim), ale temer porad. Backfocus to ale neni. Staticky mi tohle kombo ostri presne. Asi je to zpusobeny tim ze byl pouzitej ten nejlevnejsi pevny objektiv ktery nikon dela. Uz treba to ze motorek se pohne az kdyz telo priblizim o 3cm dava tusit ze ostreni nebude nijak super.
LX100 mela vetsi pocet uplne blbe zaostrenych snimku, ale za me alspon 50% je jich pouzitelnejch a to je slusna hodnota. Je to pro me prekvapeni. Cekal jsem ze to bude podstatne horsi. Otazka je jak by se AF chytal ne necem mene kontrastnim.
-- 12. 3. 2016 15:30 --PL
Jo, mas pravdu, bylo to 5FPS. Vim ze mas vlasni definici hloubky ostroti, takze bych se do te debaty taky nerad poustel