(tedy samozřejmě myslím autora recenzované knihy, ne autora recenze)
Taky žije ve vlastním světě, který se vůbec neslučuje s tím skutečným

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
To si z toho mimo, že?Radek71 píše:U športu ten bod až tak meniť netreba:
!!!!
ltokar píše:dadajax: ale vysla mu kniha .. kolki z nas to mozu povedat ?.. a ked je kniha, uz mozu ficat odkazy na wikipedii atd. Co je psano, to je dano
Kým ide o nás, tak je všetko v poriadku: my dvaja sa vyjadrujeme k veciam, o ktorých čosi vieme.landov píše:Ja len doplnim, ze kozakm sa vyjadruje hlavne k praktickemu foteniu, co je trosku o inom ako Cvachove mudrosti cerpane s press releasov
Ganec píše:A že Luňák takmer všetko cvaká na stredový bod si postrehol?
Ganec píše:Kým ide o nás, tak je všetko v poriadku: my dvaja sa vyjadrujeme k veciam, o ktorých čosi vieme.landov píše:Ja len doplnim, ze kozakm sa vyjadruje hlavne k praktickemu foteniu, co je trosku o inom ako Cvachove mudrosti cerpane s press releasov
Ale tvoje vyjadrenia vypovedajú, že máš podstatné medzery:
- nikdy sa nevyjadruješ k ničomu konkrétnemu .. vari sa bojíš, že sa strápniš?
(akoby si si bol vedomý toho, že si v porovnaní za nami ostatnými - skúsenejšími - dosť pozadu)
- len pritakávaš všetkému, čo napíšu lepší fotografi
(akoby si nemal vôbec žiaden vlastný názor)
- píšeš len jedno-dvoj-riadkové príspevky
(zjavne sa do preberanej témy nevyznáš, teda nemáš čo dodať)
- furt spomínaš len "moje press releasy"
(na čo je len jediné vysvetlenie: sám im nerozumieš a tak mi závidíš, že ja im rozumiem)
Uvoľni sa .. kľudne napíš aj to, čo si skutočne myslíš (nielen to čo si myslíš, že si myslia ostatní) .. o zrkadlovkách a bezzrkadlovkách (veď o tom je táto diskusia).
Nikto sa ti vysmievať nebude .. veď si predsa Nikonista .. a ak áno, nič sa ti kvôli tomu nestane .. ani mne sa nestalo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků