Tak ono u těch baterek nemusí jít jen o 15.000 fotek, ale třeba i o to, že chce člověk fotit delší expozice v mraze. Což je na horách celkem bežná věc. To pak ty baterky odcházejí docela rychle. Ale furt to znamená, že si místo 2 vezmu pro jistotu tři a ne že bych jich tahal plný bágl, jak někteří naznačují a měl problémy s baterkovým workflow během trekku...
Jinak přemýšlím, jestli sem někdy na nějaké podobné akci udělal třeba aspoň 1.000 fotek. Co sem koukal, tak najvíc jsem fotil při přechodu v Dolomitech a i tam jsem skončil někde kolem 6-700 před promazáním (několik verzí toho samého). A to sem měl zrovna tenkrát záchvat focení s novou Tokinou 11-24 nebo co to bylo. ve výsledku to skončilo asi tak na 100 fotkách a po pár letech sem to zkrouhnul asi na 30, co používám. Zbytek mam jen jako back up.
-- 23. 6. 2015 11:14 --hoax píše:3 strany o baterkách mě fakt nebaví, nevíte co je s Gancem?

Mě taky chybí. Ale je možné, že v poslední době tady získal tolik materiálu, na který mohl reagovat, že se mu z toho zavařil mozek a musí se restartovat...