Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
vo vedľajšej diskusii som naznačíl: Masters of rockrevell píše:Ganceeeeeee, kde si kdyz te potrebujeme
Môj starý E-P1 je 300 km odo mňa, ale pokiaľ si spomínam, tak v jednom LiveView móde (prepínajú sa cez "info") je aj len samostatná ostriaca plocha a jej veľkosť sa tam dá aj zmenšiťCallgaro píše:Tak mám doma v zápůjče EP-2 se seťákem a hledáčkem. První dojmy smíšené .. Vadí mi ostřící body, či zóny nebo jak se tomu u Olympusu říká. Jsou moc velké a při zkoušení se díky tomu do ní vejdou dvě věci v různé vzdálenosti a na co se af chytí je loterie.
Túto zmenu mám u E-P3 na krížovom rolleri, predpokladám že sa tam dá navoliť aj u E-P1.Callgaro píše:Nepřišel jsem jak se mění body jinak než lézt do menu, takže používám zatím středový.
Flor.cz píše:Teď jsem se díval na ty bílé Samsungy v obchodě a oproti ostatním foťákům opravdu vypadají o dost líp - luxusně. Tohle ostatní výrobci dost podceňují, spotřebitelé nakupují hodně očima a pro holky je často nejzásadnějším argumentem, jestli jim mobil, foťák, či notebook bude ladit s kabelkou.
Daemonius píše:Flor.cz píše:No takový NX300 ve stříbrném provedení s trochou falešné kůže je dost pěkný foťák.
tak som to vygooglil:Callgaro píše:zmenšení zón budu muset ještě pohledat
PavelDS píše:Lidi na dovolené a s kompakty něřeší kvalitu výstupu (jako tady) je jim to fuk, nacvakaj si dovolenou klidně starym, nebo levňoučkým kompaktem. Má to i výhody při ztracení..ukradení. A pak do další dovolený jim to leží doma. Příští dovolený stejně budou cvakat mobilem tak proč modernizovat. Podobně starý nebo levný zrcadlovky. Proč by to řešily nákupem nových strojů, na prohlížení v televizi na facebook jim starý/levný šunky stačí bohatě. Na co na letní cvakání např. drahé zumy f2,8 ? Dovolená je free. Dřív (film) se kupoval rodinej foťák na 10 let...PS k těm statistikam CSC/SLR, zkuste omrknout Japonce v Krumlově.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků