pemar: ja som si pokazil tak zips

.. treba ich dako priputat
-- 30. 7. 2019 10:57 --landov píše:ltokar píše:Niekedy je lepsie zo sebou nebrat nic, len vodu , trochu jedla a maly lahky kompakt, alebo mobil. Pekne sa prejdes po hrebeni Tatier a je to lepsie, ako pofiderne fotky

Dojdi do Zapadnych Tatier a prejdi sa po hrebeni

Par retazi ta vylieci z nosenia/kupovania fototechniky

Presne pre toto uz 2 roky mam Canon G1XMK3, APSC snimac v malom tele, zakladny zoom, hladacik, akceptovatelny vystup (pre mna), min.rozmery. Jednym slovom radost s tym chodit po horach !

Tak nejako by to malo byt .. akurat ja som furt na ten teleobjektiv. Ale ked som bol na tej ture, tak som zvazoval co brat. Kedze nemalo byt nejake moc pekne pocasie a v juli ani fotogenicke, tak potom co som chytil do ruky K5ku, som ju hned polozil

.. potom som zobral OMD10, ten som zavrhol tiez a zobral kompakt
-- 30. 7. 2019 11:00 --Pozeram, ze ma 24-120 .. to je (po skusenostiach) asi tak akurat /mozno ideal by bolo 24-200/ .. do niecoho takeho pojdem nabuduce uz.
-- 30. 7. 2019 11:01 --pemar píše: nějakých 400 gramů navíc v hmotnosti těla. Sorry, to mi zní jako blbost.
Ako kedy .. ked ides na dlhu narocnu turu, alebo viac dni, tak je to viac nez dost. Podobne bajkom ked ides 100km a 3000 vyskovych v terene.