Melancholický Trol píše:Já jsem si zase pořídil choleru, vraj je to zdravější náhrada za dýmějový mor. Jenom tak na zkoušku.
Tak to jsem se řezal nahlas!!!
Kdo nezná kontext na minulé stránce, tak Ganec nahrazoval tavený sýr zdravější sojovou pastou.
Co se týče zdravé výživy, nejdůležitější hlášky jsou:
"Nejezte nic, co by vaše prababička nepovažovala za jídlo!"
"Nejezte nic, co má v kolonce složení více, než 1-2 položky, které by opět vaše prababička považovala za jídlo."
"Nejezte nic, co se ve všech jazycích jmenuje stejně."
"Škodlivé je úplně každé jídlo, naštěstí každé jinak, takže zkombinujte malá množství, která přežijete, alespoň do smrti, dál je to jedno."
"Hlavní problém je, že lidi, kteří se nepohybují, jí zvířata, která se také nepohybují."
"Strach, že jíte nezdravě, vás zahubí dřív, než to nezdravé jídlo."
"Odborníkem na konstrukci mostů je každý, kdo už někdy v životě nějaký takový most navrhl. Odborníkem na zdravou výživu je každý, kdo už někdy v životě jedl."
"Nejezte nic, co žralo potravu, ze které by se vám na pohled udělalo špatně, co vyrostlo v prostředí, ze kterého by se vám udělalo špatně a nic, co bylo zpracováno způsobem, ze kterého by se vám udělalo špatně."
"Než to sníte, poděkujte tomu, že vás to nasytí. Pokud si neumíte představit, čemu vlastně děkujete, tak to nežerte!"