Kdy nahradí bezzrcátka APS-C zrcadlovky?

Obecná diskuse aneb Co se jinam nevešlo

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod FXE1 5. 6. 2019 05:17

Pravdaže, úplne s Tebou súhlasím, a sľubujem, že vždy keď si z Teba urobím ***** (poznámka o koňovi) tak to tam uvediem veľmi zreteľne do zátvorky. :)
Asi takto: Som u nás predsedom spolku plochej zeme ! (robím si z Teba *****.)
A znovu, úplne pokojne, máš na to vlastné vlákno, za to že tam zdochol pes, je nemôžem :D

-- 5. 6. 2019 05:46 --

Melancholický Trol píše:Já jsem si zase pořídil choleru, vraj je to zdravější náhrada za dýmějový mor. Jenom tak na zkoušku.

Ja som si raz pořidil salmonelu, zo 78 kg som šiel na 68, až toľko som nepotreboval, kam sa na to hrabú rôzne diety ;-)
FXE1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bob222 5. 6. 2019 06:20

Neviete niekto čo je s Lukášom "Hájenergy"?
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pemar 5. 6. 2019 06:34

Poté, co jsem zase začal jíst normálně sladké, tak mám už zase 97 kg, takže nějaké to kilo dolů by se mi hodilo, ale abych kvůli tomu při fotografování nejedl nebo si uhnal salmonelózu, to mi přijde jako blbost. K té salmonelóze ale budu budu mít v příštích týdnech blízko, budu 3 dny služebně v Ankaře a pak na 3 dny v Káhiře, kde tyhle komplikace hrozí i v ***** hotelu.

Jinak co se toho jídla týče “luxus na talíři”, je to samozřejme parodie, ale inspirovala mne ohledně sekané, doplnil jsem si recept.

Micina si na volejbalové turnaje bere studentskou směs, protože oříšky dodají vysoce hodnotné bílkoviny, sušené ovoce se postará o přísun sacharidů. Směs navíc obsahuje hořčík proti nervozitě a křečím, vitamíny a omega 3 nenasycené mastné kyseliny pro lepší koncentraci a železo pro optimální přenášení kyslíku ke svalovým buňkám nebo zelenožluté banány, protože nepřezrálé banány obsahují především škrob, který se na cukr přeměňuje relativně pozvolna a hladinu cukru v krvi tak zvyšuje pouze pomalu.

—————————

Mimochodem, nejenom Lukáš, ten je asi pohlcen práci v rámci korporátních aktivit, ale co Radek, o toho mám trochu starost, protože vícekrát psal, že má nějaké zdravotní potíže.
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod FXE1 5. 6. 2019 06:40

No vidíš, nakoniec sa stačilo opýtať Micini, čo potrebuješ na foto trek :) Tak nejak som to robieval na biku.
FXE1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Fidko 5. 6. 2019 11:12

Fidko
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bob222 5. 6. 2019 11:34

Nevyšlo by lacnejšie rovno si prenajať raz do roka vrtulník?
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pemar 5. 6. 2019 12:30

Hodně podobný jsem se chystal koupit (nějaký DJI 1000) nebo ještě možná koupit od kolegy jeden z těch jeho bastlů, co používá profesionálně, ale pak jsem celé foceni s dronem komplet odpískal, nedá se to totiž dělat napůl a je v tom dnes už moc pakárny a omezení.
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod Fidko 5. 6. 2019 13:15

Osobne ak by som uz fakt hladel na vystup, siel by som skor do Inspire 2 + ZenMuse X5 (kvoli mFT bajonetu). pre fajnsmkrov je potom Zenmuse X7 co je FF, ale vyber objektivov uz je obmedzenejsi. Je to ale skladnejsie a pohotovejsie, aj ked stale uz prilis velke.

Zaujimava momentka: https://ibb.co/bP8sVcm . Zrejme ide o nejaky ekologicky biozamok na bicykel :)
Fidko
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pemar 5. 6. 2019 19:09

Hm, tak nakonec má prý otevřeno nějaké pekařství v Hovořanech, ale až od 8h30, což je mne trochu pozdě, protože se chystáme fotit od 4:15 ráno. A žádné míchané vajíčka nebo losos, jen rohlík nebo nějaký šnek nebo koláč. A kafe je aby bylo něco teplého, na chuť to moc nebude. Kolega to neřeší, prý mu stačí sušenky a voda :-).

To už si říkám, jestli to není lepší vydržet a pak zajet na dobrou obědo-snídani někam dál, třeba do Brna. Nemáte nějaký tip? Nebo třeba v Mikulově?

Hm, těžký život fotografa krajináře.
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod FXE1 5. 6. 2019 19:43

Ťažký život gurmána v pustatine :)
FXE1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KarelV. 5. 6. 2019 20:03

KarelV.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ForeignerOnEarth 5. 6. 2019 20:26

Melancholický Trol píše:Já jsem si zase pořídil choleru, vraj je to zdravější náhrada za dýmějový mor. Jenom tak na zkoušku.

Tak to jsem se řezal nahlas!!! :D :D :D
Kdo nezná kontext na minulé stránce, tak Ganec nahrazoval tavený sýr zdravější sojovou pastou.
Co se týče zdravé výživy, nejdůležitější hlášky jsou:
"Nejezte nic, co by vaše prababička nepovažovala za jídlo!"
"Nejezte nic, co má v kolonce složení více, než 1-2 položky, které by opět vaše prababička považovala za jídlo."
"Nejezte nic, co se ve všech jazycích jmenuje stejně."
"Škodlivé je úplně každé jídlo, naštěstí každé jinak, takže zkombinujte malá množství, která přežijete, alespoň do smrti, dál je to jedno."
"Hlavní problém je, že lidi, kteří se nepohybují, jí zvířata, která se také nepohybují."
"Strach, že jíte nezdravě, vás zahubí dřív, než to nezdravé jídlo."
"Odborníkem na konstrukci mostů je každý, kdo už někdy v životě nějaký takový most navrhl. Odborníkem na zdravou výživu je každý, kdo už někdy v životě jedl."
"Nejezte nic, co žralo potravu, ze které by se vám na pohled udělalo špatně, co vyrostlo v prostředí, ze kterého by se vám udělalo špatně a nic, co bylo zpracováno způsobem, ze kterého by se vám udělalo špatně."
"Než to sníte, poděkujte tomu, že vás to nasytí. Pokud si neumíte představit, čemu vlastně děkujete, tak to nežerte!"
ForeignerOnEarth
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pemar 5. 6. 2019 20:27

Díky, o tom prvním jsem někde četl, zejména ten Hotel Lotrinský vypadá hodně dobře, Smažený telecí řízek s lehkým bramborovým salátem je moje oblíbené lídlo, stejně jako Supreme z kukuřičného kuřete, to je (když se to umí) opravdová lahůdka, jen bych asi volil jinou přílohu, třeba zeleninu na másle.

Uvidíme, co manželka, jestli mi vydrží do oběda být ve Velkých Pavlovicích, chtěla se ještě podívat, focení je pro ní trochu nuda.

FOE: :-).
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 5. 6. 2019 22:24

FXE1 píše:Pravdaže, úplne s Tebou súhlasím, a sľubujem, že vždy keď si z Teba urobím ***** (poznámka o koňovi) tak to tam uvediem veľmi zreteľne do zátvorky. :)

Obrázek

FXE1 píše:Asi takto: Som u nás predsedom spolku plochej zeme ! (robím si z Teba *****.)

Obrázek

FXE1 píše:A znovu, úplne pokojne, máš na to vlastné vlákno, za to že tam zdochol pes, je nemôžem :D

To urcite nemuzes, ale odkopal si tam svuj charakter vice nez dostatecne:

reign píše:
FXE1 píše:Inak Peťko, ja by som rád spoznal Tvojho cteného otca (mám na to vek), vyložene kvôli Newtonovým zákonom. Či ozaj jablko nepadlo ďaleko od stromu :)

NeMilý FXE1: na tomto fóru jsi se uvedl jako hulvát od samého začátku a tímto jsi to dotáhl k dokonalosti - takže abych tě potěšil, provokace se dotkla i mně, pro mně jsi dokonalý ****** - takhle to bude stačit
Petr Luňák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod FXE1 6. 6. 2019 04:38

Šup na smetište, máš tam dvoch dobrovoľníkov, ktorí sa podujali v rámci kolektívu zachrániť ostatné vlákna, vďka im za to. :) Samozrejme vďaka Ti aj za za videá pohľadných "metalurgičiek" .

Dáme niečo o charaktere:
Statočný ochránca zákona a dopravných predpisov (Luňák) )prenasledujúci vodiča Volva , sa stavia do polohy ukrivdeného a zároveň policajta, robí teatrálnu prednášku o dopravných predpisoch po tom čo sa ho sám snažil prinútiť k zastaveniu pri krajnici. Na políciu s tým videom nemôže, dostal by minimálne rovnakú pokutu ako vodič Volva. Tak sa vyplače na YT.

Ten istý ochránca zákona,(Luňák) vo svojom vlastnom videu nedorasteného pubertiaka jazdí na úseku kde je povolená rýchlosť 90 km , rýchlosťou 202 km/h.

Blázon ? Psychopat ? Exhibicionista? Či len hulvát so sklonmi k nedodržiavaniu zákonov, lebo on je zákon ?
Bude to takto stačiť, či mám pokračovať ?

Videá sú samozrejme k dispozícii na YT stránke tohoto rádoby "charakteru" .
FXE1
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka