Mohl jsem vzit Z7 na dnesni nekolikahodinovou reportaz, ale mam jen jednu baterii k tomu, coz by fakt nezvladla, vydrz jde dolu oproti DSLR hodne rychle.

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Petr Luňák píše:Mam na test pujcenou Z7 + 24-70/4 + 50/1.8. Cekal jsem, ze mi nebude pochuti ovladani a EVF, ale prekvapive me deprimuje vic obrazovy vystup, nez cokoliv jineho. Cekal jsem, ze DR bude zase o krucek lepsi, uz kvuli nativnimu ISO64, ale oproti D750 je to zatraceny krok zpet, banding je vskutku hodne rusivy a neni pritom treba provadet nejake drasticke posuny expozice v PP. Schvalne muzu dat prime porovnani, bude-li zajem.
dnes ráno som si na túto tvoju vetu spomenul .. že niekedy skúsim aj ja .. síce mi to nevyšlo podľa pôvodných predstáv:Roman_Skamene píše:Prebehol som letmo nejaké bicyklo veci a uznávam, že moje behanie je relatívne lacný šport
FXE1 - no to vieš, niekto si po štyridsiatke kúpi motorku, niekto zaobstará mladú milenku... Ja som sa naučil obúvať si ráno o 5:40 bežecké tenisky
Vy Nikoňáci máte v bezzrkadlovkami fest problémy .. ktoré foťáky iných značiek nemajúObšák píše:Tohle je pro mě největší mínus Nikonů Z6 a Z7.
Ani u Olympusu nič nebliká .. mám doma aj LED aj žiarivkové svetlo, tak som si to práve skúsil.Obšák píše:pohled přes OVF hledáček zrcadlovek typu D800 je prostě lepší, reálný, při zářivkovém nebo led osvětlení nic nebliká
Anti-Flicker Shooting and Flicker Scan: With anti-flicker shooting, the camera detects the flicker frequency of artificial light sources, including fluorescent lighting and activates the shutter at peak brightness to eliminate uneven exposures and coloring between sequential frames. Flicker scan suppresses striped patterns that can occur when using Silent Mode (electronic shutter) and when shooting movies, so that users can fine tune the shutter speed.
Dolgor píše:K bandingu vyšel pěkný článek: https://photographylife.com/the-reality ... ing-issues
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků